Eneba COM
 
 

Aliens: Fireteam Elite

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als de kruipende horror je van alle kanten omringt, is je grootste wapen je team. Aliens: Fireteam Elite is een coöperatief multiplayer spel dat je in de laarzen van een Colonial Marine zet, vechtend voor je leven tegen golf na golf van gruwelijke buitenaardse wezens. Het is 2202, een volle 23 jaar na de gebeurtenissen van de Alien Trilogie. Je maakt deel uit van een team Colonial Marines, dat antwoord geeft op een noodoproep op planeet LV-895. Je bent de elite, getraind om geen angst te kennen, uitgerust met de beste wapens die het leger kan leveren. Maar niets kan je voorbereiden op de hordes xenomorphs die de dropzone teisteren. Voltooi je missie, en doe je best om als team te overleven!



    Regel1: Vecht samen. In Aliens: Fireteam Elite neemt je team van drie het coöperatief op tegen hordes buitenaardse wezens door campagnes van vier verdiepingen, die elk drie missies bevatten. Speel met vrienden of met AI teamgenoten.



    Pas je mariniers aan. Kies een klasse tussen Gunner, Demolisher, Technician, Doc, en Recon. Kies uit 30+ wapens verdeeld over close-combat, handgeweren, geweren, en zware munitie. Pas je favoriete wapen aan met extra magazijnen, mondstukken, en optiek. Zoek en gebruik power-ups, verzameld uit caches verspreid over de kaarten. Wapens zijn onder andere M41A2 Pulse Rifle, Kramer Assault Rifle, Type 78 Heavy Assault RifleAuto-turrets, Light Machinegun, Draagbare granaatwerper, en de iconische Flamethrower.



    Ga de strijd aan met de horde. Je krijgt te maken met 20 soorten vijanden, waarvan er 11 Xenomorph varianten zijn. Daaronder vallen soorten als Runner, Drone, Praetorian, Prowler, Burster, en Spitter. Wees ook op je hoede voor niet-alienen vijanden, zoals slecht functionerende Weyland-Yutani androïden.



    Kies je arena. Vecht door verschillende realistische omgevingen, geïnspireerd op de Alien franchise, van besmette kolonies tot het hart van de Hive zelf. Je kunt de moeilijkheidsgraad veranderen en zelfs de gameplay aanpassen met Challenge Cards, die de samenstelling of de populatie van vijanden op elk level veranderen.



    De vijand is woest, hongerig en meedogenloos. Alleen jij en je vrienden staan een grootschalige invasie in de weg. Je hebt geen keus - vecht alsof de wereld ervan afhangt!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Aliens Fireteam Elite

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Aliens: Fireteam Elite

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief