Amnesia: Rebirth krijgt een avonturenmodus

Amnesia: Rebirth krijgt een avonturenmodus

Als je aan de Amnesia serie denkt, wordt dat onmiddellijk in verband gebracht met psychologische terreur, duisternis en enge dingen. Wakker worden op een onbekende plek zonder enige herinnering aan jezelf of je verleden is al een schokkende ervaring, maar als je opgejaagd wordt door angstaanjagende wezens in een omgeving die je niet echt kent escaleert de spanning van je ervaring tot een punt waarop je alleen nog maar wilt ontsnappen. Amnesia: Rebirth, het laatste deel in de serie, doet heel goed werk om precies die ervaring fris te houden met nieuwe personages en omgevingen. Het spel plaatst je in de schoenen van Tasi Trianon, een vrouw die midden in de Algerijnse woestijn wakker wordt met veel vragen over haar verleden, en volgt het patroon van eerdere afleveringen in de serie. Het biedt een spannende ervaring die je van het begin tot het eind bij de les houdt.

 

 

Maar ontwikkelaar Frictional Games lijkt geïnteresseerd te zijn in het uitproberen van nieuwe dingen, en dankzij een nieuwe update krijg je ook de gelegenheid de wereld van Amnesia: Rebirth op een heel andere manier. Met de Adventure Mode kun je het spel in een verkenningstocht veranderen door monsters te verwijderen en wat puzzels toe te voegen. Amnesia: Rebirth creative lead Fredrik Olsson heeft het uitgelegd:

 

"We denken dat iedereen die van een goed verhaalgedreven avonturenspel houdt, enthousiast zal zijn over deze nieuwe gameplay mode. Niet iedereen houdt van horror en we willen niet dat dat mensen hindert om Tasi's verhaal te beleven. We deden iets heel vergelijkbaars toen we de Safe mode voor SOMA uitbrachten. Die werd bijzonder goed ontvangen en opende het spel voor een veel breder publiek, iets waarvan we hopen dat het met Rebirth ook zal gebeuren".

 

Als je Amnesia: Rebirth gekocht hebt op zoek naar een diepe horror ervaring, dan is de Adventure Mode misschien niets voor jou. Maar als je het spel vanuit een geheel nieuw perspectief wilt beleven, is het de perfecte keuze voor je, want het laat je wat meer over Tasi's verhaal te weten komen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je elke minuut door een onbekend wezen verslonden wordt.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Amnesia Rebirth
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : frictional games
  • Ontwikkelaar : frictional games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 oktober 2020
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief