Amnesia: The Bunker

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X

Topwinkels

    De iconische psychologische horrorserie keert terug in een nieuw deel met Amnesia: The Bunker. Dompel jezelf onder in een spannende survivalervaring door in de schoenen te springen van de Franse soldaat Henri Clément die alleen wordt achtergelaten in een bunker tijdens de Eerste Wereldoorlog. Navigeren door het donkere labyrint van gangen en kamers is helemaal niet gemakkelijk, maar het wordt nog hectischer als je ontdekt dat een verschrikkelijke aanwezigheid op je jaagt. Met een mysterieus monster op je hielen, zul je de middelen moeten vinden om de bunker te verkennen en een uitgang te vinden. Scharrel alles wat je nuttig vindt en knutsel wat je nodig hebt om in leven te blijven tijdens dit avontuur. Ondertussen kun je, als je geluk hebt, ontdekken wat er met de andere soldaten van je eenheid is gebeurd en de mysteries van Amnesia: The Bunker ontrafelen.



    In deze first-person sandbox ervaring moet je een overvloed aan obstakels overwinnen in een beklemmende en verstikkende atmosfeer. Je begint met slechts een revolver met één kogel en een lawaaierige dynamo-zaklamp. De middelen vinden om te overleven terwijl je het nachtmerrieachtige wezen dat je achtervolgt in bedwang houdt zal een hele uitdaging zijn, want het zal reageren op je beslissingen en acties. Elke beweging die je maakt kan je laatste zijn. Het gebruik van je zaklamp kan bijvoorbeeld je positie onthullen, maar bewegen in het donker kan net zo gevaarlijk zijn. Gelukkig is er niet slechts één manier om te overleven in Amnesia: The Bunker, je moet alleen de jouwe vinden. Als alles mislukt, kan je laatste kogel de enige manier zijn om aan deze nachtmerrie te ontsnappen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Amnesia The Bunker

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Kosten

    (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 11 verkopers die 5 DRM-systemen ondersteunen: Steam, Xbox Live, Epic Games, XBox Play Anywhere & Sony PSN op 4 platforms - PC, PS4, XboxOne & Xbox Series X. Het spel komt in editie van Standard. Onze prijsvergelijkingstool heeft 28 digitale aanbiedingen geïdentificeerd.

    Opmerkingen over Amnesia: The Bunker

    Je kunt ook houden van

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief