Instant Gaming EU
 
 

Animal Crossing: New Horizons update is nu al beschikbaar

Animal Crossing: New Horizons update is nu al beschikbaar

De nieuwste Animal Crossing: New Horizons update is een dag eerder dan verwacht aangekomen. Ons was verteld dat hij op 5 november zou komen, maar om een of andere reden heeft Nintendo besloten eerder te lanceren, en alle Animal Crossing: New Horizons spelers kunnen nu al toegang krijgen tot de nieuwe inhoud. Spelers kunnen het spel nu al updaten met de nieuwste versie.

Update 2.0 bevat een koffiehuis dat eigendom is van Brewster de duif, waar je personage kan genieten van een kop warme drank terwijl hij gezellig met vrienden zit te praten: Het is perfect met een koude winter om de hoek. Als je naar het strand gaat, vind je Kapp'n meer dan bereid om je tegen een bescheiden vergoeding mee te nemen op een tocht rond de kust. Je krijgt mysterieuze eilanden te zien en ontdekt hun geheimen.

 

 

Samen met deze gratis update kunnen Animal Crossing: New Horizons kunnen spelers die het niet erg vinden om wat extra geld uit te geven ook genieten van de nieuwe Happy Home Paradise DLC. Deze premium uitbreiding voor het spel stelt je in staat voor Lottie te werken. Je krijgt de leiding over het ontwerpen en bouwen van nieuwe vakantiehuizen voor de bezoekers van haar eiland. De DLC bevat een breed scala aan elementen om huizen te bouwen en in te richten, waaronder exclusieve meubels die nergens anders te vinden zijn. Het is een leuke toevoeging voor wie van inrichten houdt.

 

 

Met Update 2.0 en de Happy Home Paradise DLC krijgt Animal Crossing: New Horizons krijgt het spel genoeg extra inhoud om spelers een tijdje bezig te houden. We zullen moeten wachten tot de volgende Nintendo Direct om te zien wat de ontwikkelaars nog meer in petto hebben. 

Als je je nog niet hebt ondergedompeld in de prachtige en ontspannende wereld van Animal Crossing: New Horizons, kun je het tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief