You are here
We also support
 
 
 
 

Nintendo kondigt binnenkort nieuwe content aan voor Animal Crossing: New Horizons zeer binnenkort

Nintendo kondigt binnenkort nieuwe content aan voor Animal Crossing: New Horizons zeer binnenkort
NEWS 7 okt. 2021 14:00

Animal Crossing: New Horizons is een van de grootste hits op Nintendo Switch. Het uitgestrekte universum en de sociale simulatiefuncties zijn perfect voor je om te socialiseren en vrienden te maken terwijl je je eigen huis bouwt en lekker chillt op een tropisch eiland. Je kunt de wereld van het spel naar hartelust verkennen, verschillende activiteiten ondernemen, en zelfs wat leren over de wet van vraag en aanbod terwijl je je rapen verkoopt.  Er is veel inhoud toegevoegd aan Animal Crossing: New Horizons sinds het spel verscheen, en Nintendo is van plan het binnenkort uit te breiden met nog meer mogelijkheden. Het Japanse bedrijf heeft onlangs enkele van de komende veranderingen geplaagd in een video die spelers enig inzicht geeft in wat komen gaat.

Nintendo heeft bevestigd dat een nieuwe Animal Crossing: New Horizons Direct plaats zal vinden op 15 oktober AT 16 :00 CEST. De ontwikkelaar zal tijdens het evenement alle details over de komende inhoud onthullen, en de gemeenschap speculeert al over de veranderingen. Het lijkt erop dat The Roost een zekere gok is. Deze plek zou een nieuw café zijn dat eigendom is van Brewster, een duif die van zijn koffie gloeiend heet houdt.

 

 

Wanneer zal het beschikbaar zijn?

We zullen tot de volgende week moeten wachten om te ontdekken wat voor verrassingen de komende update voor Animal Crossing: New Horizons update zal bevatten als die in november uitkomt. Intussen kun je al genieten van wat van de seizoensgebonden inhoud in het spel, want het is nu al Halloween. Vergeet niet te kijken naar de Animal Crossing: New Horizons Direct om meer te weten te komen over wat komen gaat. Als je het spel nog niet ontdekt hebt, kun je op onze website spelprijzen vergelijken om Animal Crossing: New Horizons tegen de beste prijs te vinden en sluit je aan bij miljoenen spelers in een spannende wereld waar alles mogelijk is.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief