Animal Crossing: New Horizons winterupdate komt morgen

Animal Crossing: New Horizons winterupdate komt morgen

Minder dan een jaar na de release, Animal Crossing: New Horizons is nu al Nintendo's op één na best verkochte spel, met meer dan 22 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, net na Mario Kart 8 Deluxe. Het spel geeft spelers een enorme vrijheid en biedt altijd iets nieuws om te doen of te ontdekken.

Het verstrijken van de tijd in Animal Crossing: New Horizons wordt benadrukt door de seizoenen, die in het spel vertegenwoordigd zijn, en elk daarvan brengt zijn eigen aandeel aan nieuwigheden met zich mee. De Winter Update komt morgen aan en brengt de komende maanden een aantal nieuwe dingen met zich mee.

De twee belangrijkste evenementen zijn Smakenfestijn, een feest geïnspireerd op Thanksgiving dat begint op 26 november, waarbij je Chef Franklin kunt bezoeken om heerlijke recepten te koken. Dan komt de Speelgoeddag op 24 december aan om Kerstmis te vieren, en bij deze gelegenheid kun je de rendier Jingle ontmoeten en de inwoners van je eiland opvrolijken door ze cadeaus aan te bieden. Uiteraard heeft elk evenement zijn eigen kleur en ontvangt je eiland voor elk van hen extra decoratie. Maar dat is nog niet alles, vanaf morgen zullen er 9 nieuwe gezichtsuitdrukkingen en 6 nieuwe kapsels beschikbaar zijn in het spel, en de opslagruimte zal worden vergroot van 1600 naar 2400 vakjes. Daarnaast is er het save transfer systeem datAnimal Crossing: New Horizons spelers hebben gewacht zal eindelijk worden toegevoegd aan het spel. Door de save transfer kun je je spelgegevens op een ander systeem bewaren. Morgen kun je alle details over dit onderwerp vinden op de speciale pagina van de Nintendo-website.

 

 

Animal Crossing: New Horizons is misschien de populairste aflevering van de serie tot nu toe, en als je het nog niet hebt geprobeerd kun je de beste prijzen vinden om het via onze prijsvergelijker te krijgen.
 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief