Instant Gaming EU
 
 

Anthem NEXT is geannuleerd

Anthem NEXT is geannuleerd

Het is al weer een paar jaar geleden dat Anthem verscheen en deze tijd is meer dan genoeg geweest om de opkomst en ondergang van zo'n verwacht spel te zien. Wat een van BioWare's paradepaardjes moest worden en hun eerste poging om een nieuwe franchise te scheppen die in een futuristische setting zou concurreren met de Mass Effect serie, is uiteindelijk de grootste mislukking van de ontwikkelaar geworden. Een aantal redenen hebben tot zo'n uitkomst geleid, maar de belangrijkste is dat Anthem er niet in slaagde met zijn gameplay en inhoud aan de verwachtingen van de spelers te voldoen. De gevechten waren niet lonend genoeg, het progressiesysteem was een beetje oppervlakkig en het spel werd geplaagd door laadschermen, en van het ene menu naar het andere gaan voelde als een onverdraaglijke klus. Erger nog, de ontwikkelaars verzuimden de inhoud na de lancering te leveren die het spel zo hard nodig had, omdat ze al die problemen probeerden op te lossen.

 

 

Dit alles zorgde ervoor dat de spelers Anthem geleidelijk aan in de steek lieten, waardoor het spel in slechts een paar maanden tijd als een lege schil achterbleef. Hoewel BioWare beloofde verder aan het spel te werken en verschillende aspecten van de gameplay te vernieuwen om het aantrekkelijker te maken voor de spelers, zal de aangekondigde Anthem Next versie er nooit komen. Dat is bekendgemaakt in een officiële verklaring die ook onthult dat de ontwikkelaar zijn middelen inzet om de best mogelijke ervaring te leveren met de komende delen in de Mass Effect en Dragon Age series.

In de geest van transparantie en afsluiting wilden we delen dat we de moeilijke beslissing hebben genomen om ons nieuwe ontwikkelingswerk aan Anthem (aka Anthem NEXT) stop te zetten. We blijven echter de Anthem live dienst draaiende houden zoals die nu bestaat.

Beslissingen als deze zijn niet gemakkelijk. We moeten onze inspanningen als studio concentreren op de volgende Dragon Age en Mass Effect titels, terwijl we kwaliteitsupdates voor Star Wars: The Old Republic moeten blijven leveren.

Daarom, als je wilt blijven genieten van de geweldige verhalende ervaring die BioWare in andere spellen biedt, moedigen we je aan om Dragon Age: Inquisition eens te proberen en ook Mass Effect: Legendary Edition als het op 14 mei beschikbaar komt.

2.99€
Anthem
Anthem
  • Officiële website : Anthem
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : BioWare
  • Ontwikkelaar : Electronic Arts
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 22 februari 2019
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief