Instant Gaming EU
 
 

Anthem

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Anthem is een mix van coöperatieve multiplayer online first-person shooter en actie role-playing game waarin maximaal vier spelers een open wereld delen. Het nieuwe spel van BioWare plaatst je in een wereld die door de goden onafgemaakt is en waar de mensheid worstelt om te overleven. Je speelt als Freelancer, de piloot van een krachtig exosuit, die tot taak heeft om te gaan met de gevaarlijke artefacten die zijn achtergelaten door de scheppers van de wereld. Je verkent een steeds veranderende, naadloze open wereld vol ruïnes en dodelijke vijanden om die buitenaardse artefacten op te eisen.



    Anthem combineert de singleplayer game perfect met de multiplayer. Je kunt missies uitvoeren met maximaal drie andere spelers, op een manier die vergelijkbaar is met andere spellen zoals Destiny, maar na elke missie ga je alleen terug naar je instantie van Fort Tarsis. Dit is je belangrijkste hub, een stad bevolkt door quest-givers, ondersteunende personages die voor je exosuit zorgen, en ook de plek waar het single-player verhaal wordt ontwikkeld.



    Wat als Freelancer vooral je gameplaystijl en strategische rol in het team bepaalt, is je Javelin-exosuit. Elk van die Javelins is een krachtig hightech mech-pak dat is ontworpen om je offensieve en defensieve capaciteiten een boost te geven, en een meesterwerk waarvan je de prestaties kunt upgraden en aanpassen om de capaciteiten aan te passen aan je speelstijl, terwijl je je vliegvaardigheden ontwikkelt.



    Er zijn vier verschillende soorten Javelins beschikbaar:



    The Ranger: het meest veelzijdige exosuit en het eerste waartoe je toegang krijgt. De ranger is de meest veelzijdige Javelin en geeft je toegang tot een grote verscheidenheid aan wapentypes (met uitzondering van zware wapens). Met twee wapenslots, een Shock Mace om in de strijd te gebruiken, verschillende soorten granaten (Frag, Frost, Inferno, Sticky en Seeker) en een aan je pols bevestigde lanceerinrichting waarmee je verschillende offensieve modules kunt laden (Homing Missile, Energy Pulse, Spark Beam, Venom Darts en Blast Missile), kun je elke gevechtssituatie aan. De Ranger kan ook ondersteunende velden gebruiken om de schade aan je wapen te verhogen of inkomende projectielen af te buigen. En als je nog wat extra vuurkracht nodig hebt, kunnen Rangers met hun multi-target raketbatterij over een groot gebied verwoesting aanrichten.



    The Colossus: de grootste speer in je arsenaal en een versterkte, kolossale oorlogsmachine, ontworpen om overweldigende vuurkracht te tonen. Hij kan geen pistolen of SMG's gebruiken, maar wel krachtige zware wapens. De Colossus is misschien niet zo mobiel als andere speer-exosuits, maar hij heeft wel een zware stootkracht: je kunt hem met zijn enorme chassis op je vijanden afvuren of met enorme, op de schouder gemonteerde wapens (High Explosive Mortar, Burst Mortar, Firewall Mortar, Lightning Coil, en Shock Coil). Je kunt de destructieve opties van de Colossus aanvullen met een aan je pols bevestigde Heavy Assault Launcher waarmee je een Heavy Cannon, een Flame Thrower, een Flak Cannon, een Rail Gun of een Acid Spitter kunt laden; en je kunt je bondgenoten ook ondersteunen met het beschimpen van vijanden of met een deflector pulse die de schadebestendigheid voor een tijdje opvoert. Als ultieme vaardigheid kan de Colossus een verwoestend Siege Cannon afvuren.



    The Interceptor: behendig, snel en dodelijk. De Interceptor is het exopak waaraan verkenners, huurmoordenaars en infiltranten de voorkeur geven. Het kan van dichtbij worden ingezet om een aanzienlijke hoeveelheid schade toe te brengen en weg te sprinten voordat vijanden kunnen reageren, de Infiltrator kan van dichtbij worden ingezet en wegspurten voordat vijanden kunnen reageren. Hij kan alle soorten wapens dragen, behalve zware, maar blinkt uit in de buurt, waar zijn aangeboren vaardigheid in de mêlee je in staat stelt krachtige aanvallen met dubbelgeslepen dolken aaneen te rijgen. Interceptor-speren kunnen een grote verscheidenheid aan uitrusting laden om verwoestende technieken uit te voeren, zoals Seeker Gaives, Acid Bombs, Cryo Glaives, Cluster Mines of een Spark Dash, maar ook Strike Systems zoals Star Strike, Plasma Star, Nova Strike, Tempest Strike of Corrosive Spray. Ze kunnen ook statuseffecten van bondgenoten verwijderen met Rally Cry of doelwitten markeren voor meer schade met Target Beacon. Met hun ultieme vermogen kunnen ze zichzelf superchargen en op maximale snelheid door vijanden razen met Assassin's Blades.



    The Storm: als speer ontworpen als een waar glazen kanon, heeft de Storm niet veel te bieden op het gebied van defensieve capaciteiten, behalve misschien zijn vermogen om moeiteloos over de grond te zweven. Aan de andere kant zijn Storm piloten in staat om de ruwe energie van de Anthem te ontketenen. De Storm kan twee wapens van elk type hanteren, behalve zware, en heeft een explosieve Fiery Strike waarmee je vijanden in een mêleegevecht terugslaat. De Storm lijkt vrij standaard in vergelijking met de andere, maar schittert pas echt met zijn Kinesis-uitrusting. De Strom kan verschillende modules laden die het gebruik van verwoestende elementaire krachten mogelijk maken: Lightning Strike, Ice Storm, Flame Burst, Rime Blast of Living Flame als Blast Seals, en Hoarfrost Shards, Fireball, Ball Lightning, Glacial Beam of Arc Burst als Focus Seals. Storms kan ook velden opzetten om inkomende vijandelijke projectielen af te buigen of om cooldown reductie aan teamgenoten te geven. Als ultieme vaardigheid kunnen Storms continu elementaire vernietiging over een groot gebied van het slagveld laten regenen door middel van hun Elemental Storm vaardigheid.



    In Anthem selecteer je elke keer dat je de wereld betreedt een Javelin-pak. Naarmate je vordert in het spel, stijg je in level, verzamel je uitrusting en speel je persoonlijke opties vrij. Zo ontwikkel je voortdurend je vaardigheden als piloot en de mogelijkheden van je verzameling speren.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Anthem

    Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Anthem

    Tobias
    Tobias
    25 feb. 2019 17:49on dlcompare.com
    I tried out the game during the VIP Demo... seemed to have a pretty interesting story that I'd like to explore in details.. and of course the graphics were stunning. There was some issues of course, but from what I've read, many of them were addressed with the day 1 patch, so I'm sure it would be a positive experience playing it - for me at least - so sign me up ????
    Ik heb het spel uitgeprobeerd tijdens de VIP Demo... het leek een interessant verhaal te hebben dat ik graag in detail zou willen verkennen... en natuurlijk waren de graphics prachtig. Er waren natuurlijk wat problemen, maar van wat ik heb gelezen, zijn er veel aangepakt met de day 1 patch, dus ik weet zeker dat het een positieve ervaring zal zijn om het te spelen - voor mij in ieder geval - dus schrijf me in ????
    Ünver
    Ünver
    25 feb. 2019 16:38on dlcompare.fr
    Bonjour ! Je souhaiterais avoir ce jeux pour pouvoir continuer l'aventure ANTHEM avec ma femme ! Nous avons tester la beta public et nous avons complètement adhérer ! Cependant 2 jeux a prendre çà fait un peut beaucoup ... Fin bref c'est un excellent jeux nous avons tout les 2 testé ce jeux grâce aux 10h d'essaie avec origin access et ce serait un plaisir et pouvoir gagné cette clé et continuer à jouer avec ma femme :) oui bon par contre je dois quand même en acheter une haha :)
    Hallo ! Ik zou dit spel graag willen hebben om het ANTHEM avontuur met mijn vrouw voort te zetten ! We hebben de publieke beta getest en we hebben ons er volledig aan gehouden ! Maar 2 spelletjes te nemen çà maakt een beetje veel ... Ik weet niet zeker of het een goed spel is of niet, maar ik weet zeker dat het een goed spel is en ik weet zeker dat het een goed spel is. Ik weet zeker dat het een goed spel is en ik weet zeker dat het een goed spel is).
    Bakanda
    Bakanda
    25 feb. 2019 16:02on dlcompare.fr
    Je souhaiterai recevoir ce jeu, car pour moi il y a pas plus beau sentiments de liberté que ce jeu ma produit lors de la beta test, j'ai pu volé dans des contrées inexplorées, j'ai combattu aux coté d'autre Freelancer et j'ai ressenti la part importante que tous peu prendre dans chaque combat, j'aime ce jeu, je l'aime vraiment, la direction artistique, le lore, tout est bon dedans, je pourrai voler des heures sans m’arrêter juste pour la beauté du jeu.
    Ik zou graag dit spel ontvangen, want voor mij is er geen mooier gevoel van vrijheid dat dit spel voortbracht tijdens de beta test, ik was in staat om te vliegen in onontdekte landen, ik vocht samen met andere Freelancer en ik voelde de belangrijke rol die iedereen kan nemen in elk gevecht, ik hou van dit spel, ik hou er echt van, de art direction, de lore, alles is er goed in, ik zou uren kunnen vliegen zonder te stoppen gewoon voor de schoonheid van het spel.
    Martinez gwen
    Martinez gwen
    25 feb. 2019 15:56on dlcompare.fr
    Après une grosse déception de Titanfall 2, j’espère Tellement de ce jeu qui a été plutôt bien présenté dans ces trailer et qui m’as donné l’eau à la bouche, je pense que je vais bien m’amuser a le découvrir !
    Na een grote teleurstelling met Titanfall 2, hoop ik echt op dit spel dat behoorlijk goed werd gepresenteerd in deze trailers en dat me deed watertanden, ik denk dat ik veel plezier zal beleven aan het ontdekken ervan!
    Ivan Talafuk
    Ivan Talafuk
    25 feb. 2019 13:39on dlcompare.com
    I would love to play this game as I've been fan of EA's games ever since I was a kid. And considering that this game has got unfair amount of backslash prior to the release, I'm willing to give it a chance and play it with an open mind. I also think this game has cool animations and beautiful graphics. It would be a shame to pass that by, especially considering we never really got a true Iron Man game and this tops it all.
    Ik zou dit spel graag spelen, omdat ik al sinds mijn jeugd fan ben van EA's games. En gezien het feit dat dit spel een oneerlijke hoeveelheid backslash heeft gekregen voorafgaand aan de release, ben ik bereid om het een kans te geven en het te spelen met een open geest. Ik vind ook dat dit spel coole animaties en mooie graphics heeft. Het zou zonde zijn om dat voorbij te laten gaan, zeker gezien het feit dat we nooit echt een Iron Man spel hebben gekregen en dit het helemaal overtreft.
    Benjamin
    Benjamin
    25 feb. 2019 02:24on dlcompare.fr
    J'attendais le jeu depuis l'annonce, et la beta m'a carrément convaincu. Je ne joue quasiment jamais à des jeux cooperatif, c'est même un des premiers qui me donnent autant envie. J'ai plus énormément de temps pour jouer avec mes cours et clairement ce format que propose anthem est pile ce qu'il me faudrait, à explorer avec quelques potes. En tout cas merci de continuer à proposer des concours, dlcompare reste actif et ça c'est cool !!
    Ik heb op het spel gewacht sinds het werd aangekondigd, en de beta heeft me volledig overtuigd. Ik speel bijna nooit coöperatieve spellen, het is zelfs een van de eerste die me zo graag willen spelen. Ik heb niet veel tijd om met mijn klassen te spelen en dit format dat anthem biedt is duidelijk precies wat ik nodig heb, om met wat vrienden te verkennen. Hoe dan ook, bedankt voor het blijven voorstellen van wedstrijden, dlcompare blijft actief en dat is cool !
    Djocos
    Djocos
    25 feb. 2019 01:51on dlcompare.fr
    Contrairement a Destiny, Anthem à l'aire vraiment intéressant ! C'est un peu le même style de jeu, mais l'ambiance est beaucoup plus attrayante, pour ma part. Aussi, des amis vont le prendre et je voudrais les rejoindre pour pouvoir défoncer du montres en boucle ! En plus ça va me renouer avec Origin, que j'ai un peu délaisser ses 6 dernières années car les jeux ne m'intéressaient pas plus que ça malheureusement :/
    In tegenstelling tot Destiny, ziet Anthem er erg interessant uit! Het is een beetje dezelfde stijl van spelen, maar de sfeer is veel aantrekkelijker, voor mijn part. Ook gaan een paar vrienden hem halen en ik wil graag met ze mee zodat ik monsters in een loop kan slaan! En het zal mijn interesse in Origin weer aanwakkeren, die ik de afgelopen 6 jaar heb opgegeven omdat de spellen me niet zo interesseerden :/
    Reliane
    Reliane
    24 feb. 2019 15:06on dlcompare.fr
    Bonjour ! Pourquoi j'aimerais tant jouer a ce Anthem ... Faire équipe avec trois amis Javelins pour des aventures coopératives qui valorisent les efforts communs et les compétences de chacun. Faisant grandir notre amitié au fil des péripéties , survolant dans nos javelins moult ennemies de type pas très humains ! ca donne envie n'est ce pas ?! . Me déplacer à une vitesse incroyable, fuser dans les airs, ou progresser en toute sécurité dans les profondeurs aquatiques. (sécurité ? naaan)
    Hallo ! Waarom ik deze Anthem graag zou spelen... Vorm een team met drie Javelin-vrienden voor coöperatieve avonturen die de gezamenlijke inspanningen en vaardigheden van elk waarderen. Onze vriendschap groeit, terwijl we over niet-menselijke vijanden vliegen met onze speren. Dat wil je ook, nietwaar? Bewegend met een ongelooflijke snelheid, razend in de lucht, of veilig voortgaand in de waterige diepten. (veiligheid ? naaan)
    Gwenolé
    Gwenolé
    23 feb. 2019 10:27on dlcompare.fr
    J'ai vraiment hâte de tester ce jeu ! Le gameplay et les graphismes ont l'air géniaux et novateurs! Je suis aussi impatient de découvrir l'histoire et parcourir le monde d'Anthem en volant ! :) Rien qu'à le dire ça fait rêver ! Vivent les javelins!
    Ik kijk er echt naar uit om dit spel te testen! De gameplay en graphics zien er geweldig en vernieuwend uit! Ik kijk er ook naar uit om het verhaal te ontdekken en rond te vliegen in de wereld van Anthem! :) Alleen al het zeggen doet me dromen! Lang leve de speren!
    Lucas
    Lucas
    22 feb. 2019 16:58on dlcompare.fr
    Ce jeu est juste géniale. Je l'attendais depuis qu'il est été annoncé ils y'a environ 3 ans. J'ai participé aux deux beta le jeux est juste magnifique ayant joué aux deux Destiny se jeu me plait beaucoup. J'ai déjà pleins de copains qui y joue ils n’attendent que moi Le seul problème c'est son prix :/ . Je n'ai pas du tout les moyen de m'acheter un jeu à 40 euros malgré mon envie d'y jouer. Voilà pourquoi je voudrais participer au concours qui me permettrait d'y jouer après mes 3 ans d'attente.
    Dit spel is gewoon geweldig. Ik heb er op gewacht sinds het ongeveer 3 jaar geleden werd aangekondigd. Ik heb aan beide beta's meegedaan en het spel is gewoon prachtig ik heb beide Destiny's gespeeld het bevalt me erg goed. Het enige probleem is de prijs :/ . Ik kan me niet veroorloven een spel van 40 euro te kopen, ondanks mijn verlangen het te spelen. Daarom zou ik graag deelnemen aan de wedstrijd die me in staat zou stellen het te spelen na mijn 3 jaar wachten.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Anthem
    • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
    • Uitgever : BioWare
    • Ontwikkelaar : Electronic Arts
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 22 februari 2019
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10
      • CPU : Intel Core i5 3570, AMD FX-6350
      • RAM : 8 GB
      • GPU : NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X
      • Opslagruimte : 60 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief