You are here
We also support
 
 
 
 

Apex Legends' nieuwe personage is Seer

Apex Legends' nieuwe personage is Seer
NEWS 20 jul. 2021 15:00

Zoals we in een ander artikel al stelden, is Ubisoft met een nieuw spel in de arena van multiplayer free-to-play schietspellen gesprongen, maar er zijn al genoeg andere opties voor de spelers beschikbaar. Als het specifiek om battle royale gaat, kwamen de makers van de Titanfall serie een tijdje geleden met hun eigen optie. Apex Legends kwam uit in 2019 en het is sindsdien flink gegroeid door verschillende seizoenen met nieuwe personages en functies die een ervaring hebben uitgebreid die zich aan de top van de hitlijsten heeft weten te vestigen en andere spellen als Fortnite en Call of Duty: Warzone uitdaagt. 

Apex Legends heeft een vrij stabiele spelersbasis en levert een spannende competitieve battle royale ervaring in verschillende gameplay modes. Met tal van Legends om uit te kiezen, biedt het spel een grote verscheidenheid aan manieren om anderen in gevechten te betrekken, want elk van de personages heeft unieke vaardigheden. Respawn Entertainment staat op het punt een nieuwe Legende aan de lijst toe te voegen. Seer is een mysterieus personage dat volgende maand in Apex Legends beschikbaar komt voor het 10e seizoen van het spel. Over zijn vaardigheden is nog niets gespecificeerd, maar hij schijnt microdrones te kunnen besturen. Je kunt hieronder een video over zijn verhaal bekijken.

 

 

Het volgende seizoen voor Apex Legends zal ook andere nieuwigheden in het spel brengen, waaronder gerangschikte Arenas, een vernieuwde World's Edge, en een krachtig licht machinegeweer, de Rampage. Het nieuwe seizoen gaat pas op 3 augustus live, maar Respawn zal er meer details over onthullen tijdens het EA Play Live evenement dat over een paar dagen plaatsvindt. Je hebt nog tijd om Apex Legends te ontdekken vóór het nieuwe seizoen als je het nog niet gespeelt hebt. Je hoeft alleen maar gratis je account te maken op de officiële Apex Legends website om in het spel te springen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief