Instant Gaming EU
 
 

Fuse komt naar Apex Legends volgend seizoen

Fuse komt naar Apex Legends volgend seizoen

Hoewel het aantal free-to-play battle royale spellen dat beschikbaar is voor de spelers elk jaar toeneemt, is Apex Legends erin geslaagd om een plekje te bemachtigen onder de meest populaire in het genre. De makers van Titanfall hebben het spel behoorlijk goed gedaan en het had een spectaculaire lancering die twee jaar geleden de aandacht van veel spelers trok. Sindsdien heeft het spel heel wat updates en veranderingen gekregen, en zijn er veel nieuwe legendes aan de spelers ter beschikking gesteld. Met de start van Seizoen 8 van Apex Legends heeft Respawn Entertainment Fuse geïntroduceerd, een nieuwe held die op 2 februari 2021 de gelederen van de Legends zal vervoegen.

 

 

Fuse wordt het 16e speelbare personage in Apex Legends en zoals je kunt zien in de video hierboven is hij een "blow-up-first ask-questions-later kinda guy". Hij is gek op explosieven en heeft aantoonbare ervaring als pitbattleer in Salvo, waar hij zichzelf tot Bonecagekampioen heeft weten te kronen. Nadat hij zijn rechterarm verloor, is deze vervangen door een mechanische die volledig functioneel is en die ook wat trucjes kan verbergen als we sommige informatie geloven die recentelijk door datamijnwerkers is onthuld. Op zijn arm zou een granaatwerper zijn geïntegreerd en hij draagt ook een gigantisch kanon op zijn rug dat gebruikt zou worden voor zijn ultieme vaardigheid, de Motherlode, waarmee hij raketten kan afvuren voor brandgevaarlijke schade.

Het nieuwe personage zal slechts één van de nieuwigheden zijn die Seizoen 8 naar Apex Legends brengt. King's Canyon is hervormd en er komt een nieuw hefboomgeweer, de 30-30 repeater waarmee spelers van veraf vijanden kunnen pakken met hoogkaliber rondes. Meer informatie over Apex Legends Seizoen 8 zou beschikbaar moeten zijn voordat het volgende maand van start gaat.

48.83€
Apex Legends
Apex Legends
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief