ARK: Survival Ascended brengt eerste gameplay trailer uit

ARK: Survival Ascended brengt eerste gameplay trailer uit

Tijdens Microsofts Xbox Partner Preview livestream heeft Studio Wildcard de eerste gameplaytrailer van ARK: Survival Ascended (ASA) vrijgegeven en plannen aangekondigd om deze gloednieuwe ervaring op Steam te lanceren. De game komt in november uit op Xbox Series X|S en PlayStation 5.

ARK: Survival Ascended is een next-generation remake van de geliefde game ARK: Survival Evolved die gebruikmaakt van de geavanceerde kracht van Unreal Engine 5 voor enorme verbeteringen en uitbreidingen aan de beelden en gameplay. De codebase van ARK is volledig herschreven en het artwork is met de hand herschreven om optimaal gebruik te kunnen maken van UE5, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige grafische functies zoals volledig dynamische Global Illumination, zodat licht realistisch weerkaatst op honderden miljoenen driehoeken voor extreme details.

 

 

"ASA provides an evergreen adventure that re-energizes the classic-ARK experience, one that will continue to grow and leverages the latest tech advancements with UE5, as well as what we've been working on with the ARK Franchise as a whole," aldus Jeremy Stieglitz, medeoprichter, hoofdontwerper/programmeur & co-creative director van Studio Wildcard.

ARK: Survival Ascended nieuwe functies

  • Ascended fysicasysteem: Geavanceerde fysicasystemen zoals dynamisch water, zodat elk wezen golven, rimpelingen, spatten en bubbels creëert als ze door vloeistoffen bewegen, en volledig interactief fysiek gebladerte waar elk grassprietje, struikje en boompje reageert op personages, explosies, projectielen en fysische objecten.
  • Uitgebreide QOL-verbeteringen: Grondige vernieuwingen van de levenskwaliteit op elk gebied: opnieuw ontworpen gebruikersinterfaces, dynamische navigatie voor intelligente creature pathfinding, Wild Babies, fotomodus, nieuwe camerasystemen, nieuw kaartsysteem, volgsysteem, nieuwe structuren en voorwerpen, nieuwe wezens en nog veel meer.
  • Platformoverkoepelend modden: Download en speel nieuwe aangepaste content die door spelers is gemaakt, waaronder nieuwe kaarten, wezens, items en speltypen, via een speciale nieuwe Mod-browser die direct in het spel te vinden is. Geniet van een eindeloze stroom nieuwe ARK-content nu de creativiteit en het talent van de community voor het eerst volledig worden losgelaten op verschillende spelplatforms.
  • Multiplayer-opties: Ondersteunt openbare online multiplayer voor maximaal 70 spelers, privé-sessie multiplayer voor maximaal 8 spelers en lokaal split-screen voor 2 - 4 spelers.
  • Platformoverkoepelende multiplayer: Vorm online stammen op verschillende spelplatforms en werk samen om te overleven in de ARK! Console- en Windows PC-spelers hebben deze mogelijkheid bij de lancering, en Steam PC-spelers doen mee aan de cross-platform strijd in december 2023.

De ultieme survivalervaring is beter dan ooit: creëer een Survivor, vorm een stam en tem, train, fok en berijd dinosaurussen in een levend ecosysteem. ARK: Survival Ascended is al verkrijgbaar op PC en komt in november uit op Xbox Series X|S en PlayStation 5. Kijk in onze prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen voor ARK: Survival Ascended en overleef de wildernis.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief