Scorched Earth is een succes voor ARK Survival Ascended

Scorched Earth is een succes voor ARK Survival Ascended

ARK: Survival Evolved  heeft door de jaren heen een flinke spelersgroep opgebouwd, maar de release van de geremasterde versie heeft die aantallen alleen maar doen toenemen. ARK: Survival Ascended heeft veel betere graphics en een reeks gameplayverbeteringen die de gameplay naar een nieuw niveau hebben getild, terwijl de geest van het originele spel intact is gebleven. Net als bij het originele spel brengt het uitbrengen van nieuwe uitbreidingen spanning en nieuwigheden met zich mee die spelers graag willen ontdekken. Dit geldt ook voor ARK: Survival Ascended, dat met de recente release van Scorched Earth sterk is verbeterd met extra content.

Meer dan je had verwacht

Scorched Earth is uitgebracht als gratis update voor iedereen die ARK: Survival Ascended bezit en heeft een nieuwe woestijnbiome geïntroduceerd die spelers kunnen verkennen. Deze nieuwe versie van Scorched Earth introduceert echter ook veel nieuwigheden die niet aanwezig waren in de oorspronkelijke update voor ARK: Survival Evolved.

De meest opvallende nieuwigheden zijn de toevoeging van twee nieuwe dinosaurussen, de Fasolasuchus en de Oasisaur. De eerste is een gloednieuw wezen dat je als rijdier kunt gebruiken als je vaardig genoeg bent om het te temmen, terwijl de tweede al in het spel aanwezig was als onderdeel van een onafhankelijke DLC. De rest van de nieuwigheden zijn veranderingen in de levenskwaliteit, aanpassingen in de populatie van verschillende soorten kleinere dinosaurussen en de toevoeging van nieuwe grottenstelsels en omgevingseffecten.

 

 

Deze nieuwe versie van Scorched Earth is nog aantrekkelijker voor de fans van de sandbox survival franchise dan in het verleden, en de cijfers bewijzen dat. Studio Wilcard moest zelfs extra servers openen om aan de enorme vraag te voldoen toen Scorched Earth werd uitgebracht.

De studio zal ARK: Survival Ascended het hele jaar door blijven verbeteren met extra content, zoals onthuld in de officiële roadmap voor de game. De updates voor Aberration en The Center komen de komende maanden uit en worden gevolgd door een overvloed aan andere toevoegingen.

Als je op zoek bent naar een spannende en meeslepende ervaring in een wereld die wordt gedomineerd door dinosaurussen, kun je ARK: Survival Ascended altijd voor de beste prijs kopen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief