Instant Gaming EU
 
 

Atomic Heart sluit je op in Limbo met zijn nieuwe uitbreiding

Atomic Heart sluit je op in Limbo met zijn nieuwe uitbreiding

Atomic Heart verraste de fans van het FPS-genre met zijn unieke sfeer, brute gameplay en spectaculaire weergave van een utopische wereld waarin het mis is gegaan. Het verkennen van de mysterieuze Facility 3826 om te ontdekken waarom de robots alle mensen hebben afgeslacht en verschrikkelijke bio-engineering experimenten op hen hebben uitgevoerd is net zo spannend als het klinkt, maar ontwikkelaar Mundfish is veel verder gegaan met de uitbreidingen van het spel. Als de uitbreiding Annihilation Instinct je al heeft verrast, dan zal de aankomende Trapped in Limbo DLC je sprakeloos achterlaten.

Een waanzinnige wereld

Trapped in Limbo is de tweede uitbreiding voor Atomic Heart en komt begin 2024. De uitbreiding speelt zich af na de gebeurtenissen in de hoofdgame en laat je een ander einde verkennen waarin je P3 helpt om een reeks uitdagingen in Limbo te voltooien. In de uitbreiding ren je door verschillende scenario's in een soort hindernisrace en kun je het opnemen tegen nieuwe vijanden.

 

 

Natuurlijk ziet alles er heel anders uit in Limbo. Als je de geheimen ontdekt, lijkt het alsof je wordt ondergedompeld in een macaber sprookje waarin alles net even anders is en niet voelt zoals het zou moeten zijn. De uitbreiding bestaat ook uit een reeks minigames waarmee je nieuwe wapens en skins voor de hoofdcampagne kunt vrijspelen. Als je dacht dat Atomic Heart krankzinnig was, dan zal Trapped in Limbo je versteld doen staan, want het lijkt op niets wat je zou verwachten bij een first-person schietavontuur.

De release van Trapped in Limbo staat gepland voor 6 februari. De uitbreiding kan los worden gekocht, maar is ook inbegrepen bij de Atomic Pass en de Gold en Premium edities van het spel. Zoals gewoonlijk kun je de beste prijzen voor een Atomic Heart-code voor PlayStation, Xbox of PC vinden in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief