Eneba COM
 
 

De eerste DLC van Atomic Heart is aangekondigd

De eerste DLC van Atomic Heart is aangekondigd

Atomic Heart trok de aandacht van veel spelers toen het werd aangekondigd vanwege de unieke kunststijl en spannende gameplaymechanieken. De mogelijkheid om een alternatieve wereld te verkennen waarin de Sovjet-Unie na de Tweede Wereldoorlog wereldleider is geworden op het gebied van technologie en robotica, wat leidt tot een tijdperk van welvaart, ziet er op het eerste gezicht goed uit. Maar het wordt zeker interessanter als je te maken krijgt met een opstand van robotica-bedienden die op hol zijn geslagen en alle mensen beginnen te vermoorden om slinkse biomechanische experimenten op hen uit te voeren.

In Atomic Heart kruip je in de huid van een speciale agent van de overheid die moet uitzoeken wat er achter dit alles zit, en zodra je op je bestemming aankomt, begin je te denken dat het misschien te veel voor je is. De game biedt je spannende gameplaymechanieken en brute gevechten tegen gestoorde biomechanische gedrochten, en het boeit je met zijn intrigerende plot en unieke sfeer.

Nieuwe DLC en meer

Vier maanden na de release van het spel is ontwikkelaar Mundfish eindelijk begonnen met het onthullen van de post-launch content voor Atomic Heart. De eerste van de 4 geplande DLC voor het spel is aangekondigd en het zal heel wat nieuwigheden brengen. Je kunt de officiële beschrijving van Annihilation Instinct lezen en de aankondigingsvideo hieronder bekijken.

 

 

"Prepare to embark on a journey through the new mind-bending Mendeleev Complex and its surrounding swamps and discover the truth about NORA as Major P-3 is pulled back into Facility 3826. Survive vicious, shape-shifting new enemies and take them down using two cunning new weapons - ranged one the Secateur and melee one the Klusha - as well as your glove’s new Techno-Stasis ability, allowing you to manipulate time itself."

De aankondiging van de Annihilation Instinct DLC ging gepaard met de release van een gratis update voor Atomic Heart die de modus New Game Plus toevoegt. Je kunt het spel nu opnieuw starten met behoud van al je vaardigheden en wapens uit je vorige save en het opnemen tegen de moeilijkste vijanden die je ooit in het spel hebt gezien.

Annihilation Instinct verschijnt op 2 augustus voor pc, PlayStation en Xbox. De DLC is inbegrepen bij de Atomic Heart Atomic Pass, die je voor de beste prijs kunt vinden met onze prijsvergelijker, samen met een Atomic Heart CD-sleutel als je het spel nog niet hebt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief