BG PPC IG EN
 
 

Atomic Heart

  • PC
  • PS5
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Atomic Heart speelt zich af in een alternatief universum tijdens de heerschappij van de Sovjet-Unie. Het is een first-person avonturenspel waarin spelers het personage van een speciale agent aannemen. Spelers zijn altijd op de uitkijk voor vreemde monsterlijke machines die patrouilleren in de regio waar ze zich bevinden. Atomic Heart zit boordevol actie en houdt je van het begin tot het einde van je missie op de rand van de afgrond terwijl je probeert te overleven in de afgebeelde Sovjetwereld.



    Verhaaltechnisch speelt Atomic Heart zich af nadat er een technische revolutie heeft plaatsgevonden. Robots, hologrammen en het internet zijn al uitgevonden. Er is communisme, imperialisme, en de veroveraars uit het Westen doemen op in de uithoeken van het grondgebied van de USSR. Jij bent een KGB-agent die de reden moet achterhalen van het plotselinge gebrek aan rapporten uit faciliteit 3826.

    De wereld van Atomic Heart bestaat uit verschillende regio's, structuren met meerdere niveaus en verlaten ondergrondse faciliteiten. Vijanden kunnen robots, gevechtsvoertuigen en andere in de fabriek geproduceerde machines zijn. De robots in het spel lijken op hol geslagen te zijn, en ze gaan de strijd aan zodra ze geactiveerd zijn.



    Herstel de rust en orde en ontdek wat er is gebeurd in de nu verlaten faciliteiten van Atomic Heart. De meeslepende Sovjet sci-fi sfeer van het spel kan heel aantrekkelijk zijn, maar het kan ook je hart verkillen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Atomic Heart

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Atomic Heart

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief