Babylon's Fall: bèta gaat beginnen

Babylon's Fall: bèta gaat beginnen

Van de vele bijbelse mythen is een van de bekendste ongetwijfeld die van de Toren van Babel. Hoewel hij in de loop der eeuwen aanleiding heeft gegeven tot verschillende interpretaties, hebben we toch allemaal het beeld in ons hoofd van deze spiraalvormige toren die naar de hemel oprijst. Synoniem met trots, soms met liefde, maar ook met goddelijke straf, hebben vele werken in literatuur, muziek, film en zelfs videospelletjes de Babel mythe opgepakt om fabelachtige verhalen te vertellen. Dat is met name het geval in Babylon's Fall, een spel ontwikkeld door Platinum Games en uitgegeven door Square Enix dat op de E3 2018 werd onthuld. 

Er werd toen niet veel onthuld, maar gamers hadden hoge verwachtingen van Babylon's Fall, want het spel wordt ontwikkeld door de makers van onder andere Bayonetta en Vanquish. Maar toen steeds meer onthullingen werden gedaan, vooral tijdens de E3 2021 vorige maand, kon men zien dat Babylon's Fall niet de vorm zou aannemen die verwacht werd. Babylon's Fall wordt een co-op, online-only, cross-play service spel. Dit weerhoudt de meeste spelers er niet van om het graag te proberen, en dat is goed nieuws, want Platinum Games heeft zojuist aangekondigd dat ze in de zeer nabije toekomst gesloten bèta fasen zullen laten lopen op de PC via Steam. 

 


De eerste bèta fase voor Babylon's Fall zal alleen in Japan beschikbaar zijn en begint op 29 juli. De tweede is gereserveerd voor spelers in de Verenigde Staten, en begint op 5 augustus. Europeanen tenslotte kunnen op 12 augustus meedoen. Platinum waarschuwt dat de inhoud van deze bèta fasen vrij beperkt zal zijn en dat ze meer een technische test zijn voor de online mogelijkheden van Babylon's Fall.

Om meer te weten te komen over de modaliteiten van de verschillende bèta fasen is er een lijst met veel gestelde vragen beschikbaar op de officiële website van Babylon's Fall, samen met een handleiding om de bèta te installeren die je hier kunt bekijken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief