Balatro's aankomende patch introduceert nieuwe mechanics voor de Jokers

Balatro's aankomende patch introduceert nieuwe mechanics voor de Jokers

Balatro verraste onlangs alle fans van pokerspellen met zijn unieke gameplaymechanieken. De toevoeging van meerdere spelstanden en ongekende eigenschappen aan de grote verscheidenheid aan Jokers in het spel maakte meerdere spelinteracties en roguelite-functionaliteiten mogelijk. Kleurrijke pixel-art graphics en een pakkende soundtrack completeerden een innovatieve formule die het spel tot de favoriet van veel spelers maakte. Ontwikkelaar LocakThunk is klaar om de inzet te verhogen en heeft een nieuwe patch voor het spel aangekondigd die veel nieuwigheden zal toevoegen.

Nieuwe soorten jokers

Update 1.0.1c voegt een overvloed aan interessante veranderingen toe die je gameplaykeuzes in Balatro aanzienlijk zullen beïnvloeden. Jokers kunnen nu "Bederfelijk" zijn, waardoor ze na een bepaald aantal rondes niet meer werken. Je kunt ook je in-game geld gebruiken om "Huur" Jokers te kopen, die je vooraf een bepaald bedrag kosten en een iets groter bedrag voor elke volgende ronde dat je ze actief wilt hebben. Deze twee nieuwe categorieën voor de Jokers voegen veel meer flexibiliteit toe aan Balatro, maar de update brengt ook enkele andere aanpassingen in het spel aan. De ante scaling is bijvoorbeeld verlaagd voor de hogere moeilijkheidsgraden, wat een uitstel geeft aan spelers die het hier moeilijk hebben, en er zijn veel kleine balansveranderingen doorgevoerd.

 

 

De nieuwe update van Balatro is al beschikbaar om te testen op Steam voor alle spelers die het spel bezitten. Je moet het tabblad Eigenschappen van de game in de launcher van Valve bekijken om toegang te krijgen tot de bètaversie van de patch in aanloop naar de officiële release, die de ontwikkelaar voor volgende week heeft aangekondigd. Als je de hele patchnotes wilt lezen, zijn ze beschikbaar in een officiële post via Reddit.

Balatro blijft de grootste verrassing van de afgelopen jaren als het gaat om videogames met een pokerthema dankzij de unieke gameplaymechanieken. Het spel heeft in de eerste maand al meer dan een miljoen exemplaren verkocht en dat aantal zal met de komende veranderingen zeker stijgen. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om een goedkoop exemplaar van Balatro voor PC te kopen en je onder te dompelen in deze spannende ervaring.

6.83€
Balatro
Balatro
  • Officiële website : Balatro
  • Categorieën : Casual , Strategie
  • Uitgever : PlayStack
  • Ontwikkelaar : LocalThunk
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief