BG PPC IG EN
 
 

Batman: Arkham Trilogy zal speelbaar zijn op Nintendo Switch

Batman: Arkham Trilogy zal speelbaar zijn op Nintendo Switch

Nintendo Switch is niet je gebruikelijke console van het Japanse bedrijf en het aanbod aan spellen dat je erop kunt spelen overtreft zijn voorgangers ruimschoots. De fans van alles wat met Nintendo te maken heeft zijn te gewend om de spellen die het Japanse bedrijf maakt bijna uitsluitend op zijn consoles te spelen, maar dat is niet het geval voor Switch, waar je veel andere kunt vinden. Dit is het geval bij Batman: Arkham Trilogy, een compilatie met een aantal van de beste games met de Dark Knight in de hoofdrol die binnenkort verkrijgbaar is voor Nintendo's hybride console.

De Dark Knight vecht ook op Switch

Rocksteady en Nintendo hebben aangekondigd dat deze nieuwe compilatie dit najaar zal lanceren en meer content zal bevatten dan de vorige versie voor andere platforms. Batman: Arkham Trilogy zal drie meesterwerken bevatten die de serie tot een enorme hit hebben gemaakt: Batman: Arkham Asylum, Arkham City, en Arkham Knight. Naast de drie volledige games zal de compilatie ook alle post-launch content bevatten die voor deze games op andere platforms is uitgebracht, waaronder DLC's, cosmetica en meer.

 

 

De fans zullen merken dat een van de beste Batman-games aller tijden ontbreekt. De belangrijkste reden waarom Batman: Arkham Origins niet is opgenomen in Batman: Arkham Trilogy voor Nintendo Switch is dat Rocksteady dat spel niet heeft ontwikkeld. Hoe dan ook, als de verkoop van de nieuwe compilaties goed is, kunnen we in de toekomst misschien een Switch-versie zien.

Batman: Arkham Trilogy is later dit jaar verkrijgbaar op Nintendo Switch en je vindt de beste prijzen op onze prijsvergelijker. Als je geen Nintendo-gast bent, kun je net zo goed de beste deals voor Batman: Arkham Asylum, Arkham City, en Arkham Knight voor andere platforms bekijken. Ze zijn elke cent waard.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief