Instant Gaming EU
 
 

Batman: The Enemy Within - The Telltale Series

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Batman: The Enemy Within - The Telltale Series is een episodisch avonturenspel dat het verhaal van Batman - The Telltale Series voortzet. Ontwikkeld door Telltale Games, dit nieuwe hoofdstuk toont Batman en zijn alter ego Bruce Wayne als ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en tegenstanders in Gotham City. Het spel is beschikbaar op meerdere platforms.



    In dit nieuwe hoofdstuk is de Riddler terug in Gotham City en laat hij een nieuw schrikbewind los met gruwelijke puzzels die Batmans verstand en moed op de proef stellen. Maar dit is slechts het begin van een veel grotere crisis die Gotham en alles waar Batman voor heeft gevochten dreigt te vernietigen. Als Bruce Wayne moet je door de gevaarlijke wateren van de politieke elite van Gotham navigeren, belangrijke spelers manipuleren om een voordeel te behalen en moeilijke beslissingen nemen die niet alleen invloed hebben op Wayne Enterprises maar ook op de stad zelf.



    Met de kenmerkende grafische stijl en het meeslepende verhaal biedt Batman: The Enemy Within - The Telltale Series spelers een unieke en meeslepende spelervaring. De keuzes die je maakt als Bruce Wayne en Batman hebben echte gevolgen in het spel en beïnvloeden het verhaal en de personages op zowel kleine als grote manieren. Het spel heeft ook een getalenteerde cast van stemacteurs, waaronder Troy Baker als Bruce Wayne/Batman, Anthony Ingruber als de Joker, en meer. Al met al is Batman: The Enemy Within - The Telltale Series een must-play voor elke Batman-fan of liefhebber van avonturengames.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Batman The Enemy Within The Telltale Series

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Batman: The Enemy Within - The Telltale Series

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief