Instant Gaming EU
 
 

Batman: Arkham VR

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Batman: Arkham VR is een virtual reality game ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. Het spel speelt zich af in Gotham City, waar spelers de rol aannemen van Batman, de iconische vigilante superheld, in een nieuw Arkham mysterie. Het spel is ontworpen om spelers een echt meeslepende ervaring te geven, waarbij de kracht van virtual reality wordt gebruikt om ze het gevoel te geven dat ze in het Batman-universum leven.



    In Batman: Arkham VR moeten spelers hun detectivevaardigheden gebruiken om een moordmysterie op te lossen en uiteindelijk een sinister complot te ontrafelen dat Gotham City bedreigt. Het spel wordt volledig gespeeld vanuit het perspectief van Batman, waardoor spelers het gevoel hebben dat ze de caped crusader zelf zijn. Spelers moeten verschillende locaties in Gotham City verkennen, waaronder de Batcave, Wayne Manor en het beruchte Arkham Asylum, om de aanwijzingen te verzamelen en het mysterie op te lossen. Een van de opvallende kenmerken van Batman: Arkham VR zijn de verbluffende graphics en het meeslepende geluidsontwerp. Dankzij de virtual reality-technologie van het spel kunnen spelers Gotham City op een ongelooflijk levensechte manier zien en horen. Spelers kunnen communiceren met objecten in de omgeving, zoals computers en wapens, om hen te helpen bij hun onderzoek. Het spel bevat ook veel memorabele personages uit het Batman-universum, waaronder The Joker, commissaris Gordon en Alfred.



    Al met al isBatman: Arkham VR een must-play game voor fans van de Batman franchise of iedereen die houdt van meeslepende virtual reality ervaringen. De verbluffende graphics, het meeslepende verhaal en het meeslepende geluidsontwerp dragen allemaal bij aan een onvergetelijke spelervaring die spelers echt het gevoel geeft dat ze Batman zijn. Of je nu de diepten van de Batcave verkent of de strijd aangaat met The Joker, Batman: Arkham VR is een spel dat je niet wilt missen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Batman Arkham VR

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Batman: Arkham VR

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief