Instant Gaming EU
 
 

Beholder is gratis op PC

Beholder is gratis op PC

Beholder is een origineel spel dat gebaseerd is op een concept dat we in ons dagelijks leven meestal geneigd zijn te negeren: we staan als het ware onder voortdurende bewaking. Dit indie avonturenspel met strategie-elementen voert het tot het uiterste door je in de schoenen te zetten van een nogal eigenaardige appartementbeheerder. Beholder speelt zich af in een dystopische wereld, in een land onder een totalitair regime dat het leven van zijn burgers beheerst. Je bent aangesteld als de huisbaas van een flatgebouw, en je taak is het de bewoners comfortabel te maken. Maar er is een duistere kant aan je baan die je huurders niet kennen: je bespioneert ze ook voor de regering.

In Beholder moet je hun gesprekken afluisteren, hun bezittingen doorzoeken op dingen die hen kunnen beschuldigen, en in het geheim iedereen aangeven die als een bedreiging voor het regime kan worden beschouwd. Tenminste, dat is wat je geacht wordt te doen. Maar je eigen leven is ingewikkeld, en ook je gezin lijdt onder de heerschappij van het regime. Het is aan jou om te beslissen hoe je elke situatie tegemoet treedt. Zal je een potentiële subversieve activist aangeven om te overleven, ze chanteren, of ze misschien een kans geven om het goed te maken? Elke keuze die je in Beholder maakt is belangrijk, en je leven hangt ervan af.

 

 

Ter gelegenheid van de openbare speeltest van Beholder 3 op Steam kun je Beholder nu gratis op Valve's platform krijgen. Zodra je het spel claimt, wordt het permanent aan je spelbibliotheek toegevoegd, en je kunt het op elk moment installeren en spelen. Het aanbod geldt maar een beperkte tijd, dus haast je als je het niet wilt missen. In elk geval kun je de beste prijzen om Beholder en zijn vervolg Beholder 2 te kopen vinden in onze prijsvergelijker als je de aanbieding mist, maar toch geïnteresseerd bent in het bespioneren van je buren.

0.57€
Beholder
Beholder
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief