Eneba COM
 
 

Beholder 3

  • PC
  • PS5
  • Switch
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kruip in de huid van een spion in een totalitair regime in Beholder 3, een avonturenspel waarin je keuzes ertoe doen. Je bent Frank Schwarz, een familieman die ontslagen is bij het ministerie nadat hij erin geluisd is voor een misdaad. Net als je veroordeeld bent tot wat een lange gevangenisstraf zou worden, krijg je uitstel als een hoge officier je dwingt mee te doen aan haar geheime missie. Nu ben je een spion voor de regering, die zich voordoet als een huisbaas van een appartement. Je moet de huizen van je huurders binnensluipen, naar smokkelwaar zoeken en alles doen wat de regering je opdraagt. Dit betekent dat je een aantal onmogelijke morele keuzes moet maken.



    Aan de andere kant kun je ook je collega's bespioneren en je een weg omhoog werken in de rangen van het ministerie. Als je de regeringsfacties tegen elkaar kunt uitspelen, kom je misschien aan de top te staan. Is het het risico waard?



    Speel als een normaal persoon met twee banen: een huisbaas en een spion voor een totalitaire staat. Terwijl je klusjes doet om je appartement in goede staat te houden, moet je ook spionagecamera's installeren en de persoonlijke bezittingen van je huurders doorzoeken. Voer missies uit voor het ministerie, schakel vijanden uit en verspreid propaganda als dat nodig is. Ontmoet verschillende facties en kies een kant. Pas alleen op, niemand is te vertrouwen inBeholder 3.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Beholder 3

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Beholder 3

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief