Instant Gaming EU
 
 

The Last Case of Benedict Fox toont zijn combat in een nieuwe trailer

The Last Case of Benedict Fox toont zijn combat in een nieuwe trailer

De uitgever Rogue Games - Dust & Neon, Highwater - heeft tijdens de ID@Xbox Showcase op Twitch nieuwe combat-gerichte gameplay onthuld van hun langverwachte action-adventure platformer The Last Case of Benedict Fox. De nieuwe gevechtsgerichte video laat zien hoe je verschillende aanvallen gebruikt, veel demonen tegelijk overwint, de Schemerzone verkent, en het belang van verstand en planning om te overleven.

Deze gameplay video walkthrough laat ook hulpmiddelen zien om de wereld van Limbo te doorkruisen, het belang van het gebruik van verschillende vaardigheden om langs verschillende vijanden te komen, en hoe je elk van de bovennatuurlijke facties op unieke manieren inzet. In de beste Metroidvania-stijl is het aan de speler om nieuwe middelen vrij te spelen om door de onderling verbonden wereld van het spel te reizen. Interessanter is het om te zien hoe de speler de aanvallen van vijanden om de tuin leidt en hoe ze zichzelf raken. Bekijk de video hieronder als Benedict Fox een boodschap van zijn grootmoeder ontdekt die aanwijzingen geeft over zijn verleden.

 

 

Winnaar van de Gamescom 2022 Award voor "Most Wanted Microsoft Xbox Game," The Last Case of Benedict Fox zal draaien op volledig 4K en 60 frames per seconde om het nachtmerrieachtige rijk van trauma's en beproevingen tot leven te brengen. Spelers stappen in het gotische Boston als de zelfbenoemde gelijknamige detective om de diepe mauve waas, sinistere torens, dreigende voetpaden en zenuwslopende galm van Limbo te ervaren.

De officiële beschrijving van het spel luidt als volgt:

"Take on the last case of Benedict Fox and dive into a twisted world of secret organizations, forbidden rituals, and cold-blooded murders. Explore the memories of deceased victims as you search for clues and fight demons in this fantastical Lovecraftian Metroidvania."

Metroidvania spellen bestaan meestal uit 2D actie-platform spellen op een volledig verbonden kaart. Het spel biedt bij elk nieuw stadium nieuwe vaardigheden of middelen om eerder ontoegankelijke kaarten te bereiken. Spellen als Metroid Dread en Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth vertegenwoordigen dit subgenre goed. Als Benedict duik je verder in de vergetelheid tijdens een reis om de waarheid achter een raadselachtige familietragedie bloot te leggen, terwijl je beantwoordt aan de grillen van een demon die zijn ziel bezit. Verdiep je in de herinneringen aan de doden in een ijzingwekkend verhaal dat verweven is met opwindende gevechten en breinbrekende puzzels. Verken de geheimzinnige werelden van leven en dood in het universum van Limbo voor zover je psyche dat toelaat, maar pas op, deze zaak kan je gemakkelijk in beslag nemen.

Spelers die geïnteresseerd zijn in de verrukkelijke verhaallijn en de gruwelijke duisternis van het spel kunnen onze prijsvergelijker raadplegen voor de beste aanbiedingen voor The Last Case of Benedict Fox. Het arriveert op 27 april voor PC en Xbox Series S en X.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief