Instant Gaming EU
 
 

Metroid Dread

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga mee met Samus Aran in haar meest wanhopige gevecht tot nu toe in Metroid Dread. Dread is een zijwaarts scrollend actiespel waarin Samus kan rennen, glijden, klimmen en schieten, trouw aan zijn oorsprong als Metroid-spel. Het nieuwe spelelement is echter stealth. Deze keer moet Samus zich een weg sluipen langs de bijna onverwoestbare robotvijanden die ze tegenkomt - als ze eenmaal is opgemerkt, heeft ze maar één kans om de robots tegen te gaan voordat ze wordt gedood.



    Het spel speelt zich af na Metroid Fusion en begint met het nieuws dat de dodelijke X-parasieten uit het vorige spel nog steeds overleven op de planeet ZDR. De Galactische Federatie stuurt gespecialiseerde EMMI-robots op onderzoek uit, maar die verbreken plotseling alle communicatie. De onverschrokken Samus besluit het contract aan te nemen en de planeet ZDR te onderzoeken. Eenmaal daar aangekomen, gaat het mis wanneer ze een mysterieuze krijger tegenkomt, die snel verslagen wordt door een Chozo gevechtspantser. Samus wordt wakker zonder de meeste van haar krachten, gestrand in een vijandige omgeving en ver van hulp onder het oppervlak van de planeet. Het onderzoek is veranderd in een wanhopige strijd om te overleven.



    Terwijl je door het ZDR labyrint dwaalt, kom je vijandige EMMI robots tegen. Je weet niet wat hen tegen je heeft gekeerd, maar je weet wel dat ze snel op je jagen en bijna onmogelijk te doden zijn. Om ze te bevechten, moet je energie putten uit nabijgelegen energiebronnen om een schot te kunnen lossen met je armkanon. Maar voordat je de EMMI kunt verslaan, moet je ze eerst zien te ontwijken en sluipen. Als ze je te pakken krijgen, heb je maar één kans om te reageren, anders is het game over.



    Na verloop van tijd krijg je nieuwe vaardigheden, waaronder de klassieke morphball-upgrade. Je kunt ook terugkeren naar eerdere gebieden om nieuwe plaatsen te bereiken en geheimen te vinden. Je moet al je verstand en vaardigheden gebruiken om de gecombineerde dreiging van de EMMI en de X-parasieten te ontwijken en te bestrijden, en om het geheim van de Chozon-krijger te ontdekken. Metroid Dread zal je de betekenis van angst leren.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Metroid Dread

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Metroid Dread

    Water77
    Water77
    24 nov. 2021 13:21on dlcompare.es
    Espero con ansias que salga este Metroid. He jugado todos los de la saga y todos me encantan. Un desarrollo de nivel muy muy bueno.
    Ik kijk echt uit naar deze Metroid. Ik heb alle spellen in de serie gespeeld en ik vind ze allemaal geweldig. Zeer zeer goede niveau ontwikkeling.
    TheTORYParty
    TheTORYParty
    23 nov. 2021 18:50on dlcompare.fr
    Le jeu est innovant. Il s'intègre bien dans la sage en ajoutant une touche moderne. Mais l'environment reste tout aussi appréciable.
    Het spel is vernieuwend. Het past goed bij de salie door het toevoegen van een modern tintje. Maar de omgeving is net zo plezierig.
    • Technische informatie

    • Categorieën : Actie , Platformspel , Metroidvania
    • Uitgever : Nintendo
    • Ontwikkelaar : MercurySteam
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 10 november 2021
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief