Instant Gaming EU
 
 

Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken een magisch doolhof in dit platformer in Metroidvania stijl, gebaseerd op het populaire Japanse fantasie epos. Record of Lodoss War: Deedllit in Wonder Labyrinth volgt het titulaire personage, Deedlit de Elf, terwijl ze alleen wakker wordt op een vreemde en onbekende plek. Hoe is ze hier gekomen? Waarom kan ze zich niet herinneren hoe ze aankwam? En met welk doel werd ze meegenomen? Met alleen haar vaardigheden en haar verstand moet Deedlit de antwoorden voor zichzelf zien te ontdekken, voor het Labyrint haar ondergang inluidt.



    Speel als Deedlit. Het geliefde personage uit de Record of Lodoss War serie is terug. Elfen zijn meesters in zwaard en boog, zodat je vijanden van dichtbij met mêlee te lijf kunt gaan en verre doelen met pijlen kunt aanvallen. Schiet onder een hoek om moeilijke puzzels op te lossen en obstakels te omzeilen.



    Roep geesten op om je te helpen. Ook Deedlit kent een beetje natuurmagie. Gebruik Sylph voor luchtspreuken en om je te verdedigen tegen op wind gebaseerde aanvallen. Evenzo geeft Salamander je vlamspreuken en beschermt je tegen vuuraanvallen. Verzamel Soul Screams van gevallen vijanden om je elementale niveaus te verhogen.



    Verzamel wapens en voorwerpen. Je kunt hoofddeksels, harnassen, mantels, ringen en wapens uitrusten. Verkoop voorwerpen die je niet nodig hebt voor geld.



    Vecht door een verscheidenheid aan vijanden. Kies tussen melee, ranged, en magie. Glijd en ontwijk met elfensnelheid. Schakel eindbazen uit met vaardigheid en spreuken.



    Het magische labyrint wacht erop verkend te worden. Beantwoord de uitdaging en maak deel uit van Deedliths legende!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Deedlit in Wonder Labyrinth

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Record of Lodoss War: Deedlit in Wonder Labyrinth

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief