Bethesda komt met een Skyrim Anniversary Edition

Bethesda komt met een Skyrim Anniversary Edition

Het is alweer tien jaar geleden dat The Elder Scrolls V: Skyrim een van de populairste rollenspellen aller tijden werd. In 2011 was de wereld van Tyria al goed bekend bij de fans van het genre, en Oblivion had een vrij goede indruk op hen achtergelaten. De aankondiging van Skyrim werd door de fans van de serie met vreugde ontvangen. De verwachting rond het nieuwe deel in de populaire serie groeide voortdurend in de aanloop naar de release door de informatie van Bethesda. De lancering van Skyrim was een groot succes, maar toen de spelers zich eindelijk in het spel konden onderdompelen, was de soort ervaring die het bood niet te vergelijken met wat ze eerder gezien hadden. Schitterende graphics, veel spelmogelijkheden, een diepe verhaallijn, en de vrijheid om het spel al dan niet te volgen en de wereld te verkennen zoals je verkiest, zijn maar enkele van de kenmerken die het spel tot een hit maakten.

Skyrim was populair genoeg om verschillende uitbreidingen te verdienen, waaronder Dragonborn, Hearthfire, en Dawnguard, die de inhoud in het hoofdspel met nieuwe verhaallijnen zouden uitbreiden. De lancering van Skyrim: Legendary Edition en The Elder Scrolls: Skyrim VR droegen er later toe bij dat het spel nog meer betekenis kreeg. Tegenwoordig is het een must-have in de bibliotheek van elke fan van videospelletjes.

 

 

Op 11 november is het 10 jaar geleden dat The Elder Scrolls V: Skyrim verscheen, en ontwikkelaar Bethesda Softworks wil dat vieren door een nieuwe versie uit te brengen. Skyrim Anniversary Edition zal verkrijgbaar zijn op PC, PlayStation en Xbox, met gratis upgrades naar de next-gen versie als je het spel op PS4 of Xbox One koopt. Het zal het basisspel en de drie uitbreidingen bevatten, en meer dan 500 stukken uit de Creation Club (mods), waarvoor je meestal moet betalen om ze te openen. Deze voegen een breed scala aan activiteiten, quests, bazen en voorwerpen aan het spel toe, waardoor je avontuur in Skyrim nog epischer wordt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief