Eneba COM
 
 

Skyrim Anniversary Edition geeft details vrij

Skyrim Anniversary Edition geeft details vrij

Als er één ding is waar we van op aan kunnen, dan is het dat Skyrim voor altijd is. Bethesda Softworks heeft zojuist enkele details bekendgemaakt over hun Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, die op 11 november verschijnt. Ze heten ons ook welkom terug in Tamriel met deze nieuwe video:

 

 

Er valt heel wat uit te pakken uit de trailer. De Anniversary Edition zal tonnen nieuwe inhoud bevatten in de vorm van verhaallijnen, quests, voorwerpen, minigames, skins, en meer. 

Eén epische update

De eerste belangrijke update is een nieuwe verhaallijn genaamd Saints and Seducers, die eerder in de Skyrim Special Edition werd geïntroduceerd. Door toedoen van één krankzinnige magiër begint Sheogorath's domein van de Shivering Isles door te sijpelen naar Tamriel. Met nieuwe knutselbare voorwerpen, monsters, artefacten, rekruteerbare huisdieren, en epische quests en side-quests belooft dit een werkelijk grootse aanvulling op het hoofdspel.

Zeldzame Curios verwijst naar de karavaan van Khajit die in Skyrim arriveert, met handelswaar, eigenzinnige personages, en tonnen nieuwe knutselbare voorwerpen. 

Als je meer uitdaging zoekt, stelt Survival je op tegen de wildernis zelf. Dit keer zijn honger, kou en uitputting echt en zullen ze je doden als je ze niet de baas bent. Foupeer en jaag naar voedsel, zoek beschutting om uit te rusten, en ga in godsnaam niet ronddwalen in een sneeuwstorm.

De Anniversary Edition zal ook een nieuwe activiteit bevatten: vissen. Vang meer dan 20 verschillende soorten vis voor voedsel, uitstalling, of als huisdier. 

Er is nog meer inhoud met Ghosts of the Tribunal, dat een nieuwe questline, wapenuitrusting en wapens uit Morrowind biedt, en The Cause, waarin een sekte van de Mythic Dawn sekte probeert een nieuwe Oblivion Poort in Skyrim te bouwen. Verwacht nieuwe vijanden, locaties, wapens, en zelfs een nieuw Daedric rijdier. 

Voeg daarbij de bestaande DLC's van Dawnguard, Hearthfire, en Dragonborn, en je hebt genoeg Skyrim om een leven lang mee vooruit te kunnen.

 

 

Wanneer verschijnt de Skyrim Anniversary Edition?

De Skyrim Anniversary Edition lanceert op 11 november. Als je de Speciale Editie van Skyrim uit 2016 bezit, kun je de Vissen, de Survival Mode en de nieuwe quests van Heiligen en Verleiders gratis vrijspelen in de Anniversary Edition. Bekijk onze prijzen voor The Elder Scrolls V: Skyrim.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief