Black Desert Online opent zijn eerste kerker voor de spelers

Black Desert Online opent zijn eerste kerker voor de spelers

Hoewel Black Desert Online nogal gericht is op PvP-activiteiten, is er ook een bloeiende economie in het spel, die door de activiteiten van de spelers wordt ondersteund. Als Aziatisch MMORPG vraagt het spel veel grinding van de spelers, die op monsters moeten jagen, grondstoffen verzamelen, en goederen verhandelen met andere spelers om geld en materialen te verdienen voor het upgraden van hun pantser en wapens. Het is niet een systeem dat alle spelers bevalt, maar Black Desert Online heeft veel volgelingen voor zich weten te winnen met zijn geweldige graphics, frenetieke gevechten vol actie en combo's, en een uitgestrekte wereld die al verschillende malen is uitgebreid. Maar als het gaat om bepaalde functies die velen als noodzakelijk zouden kunnen beschouwen voor een spel van dit type, zoals instanced dungeons en dergelijke, schiet BDO beslist tekort. De meeste ontmoetingen op hoog niveau zijn wereldbazen die je in het open veld moet bevechten en waar iedereen tegen kan vechten als hij op is.

Maar het lijkt erop dat ontwikkelaar Pearl Abyss de eerste stap zet om dat te veranderen. De eerste PvE kerker in Black Desert Online is al beschikbaar op PC en consoles. Atoraxxion is een uitdagende kerker die vijf spelers tegen een nieuwe bedreiging zal uitspelen. Pak je vrienden en maak je klaar om het eerste van de 4 gebieden die deel uitmaken van deze kerker, het woestijnfort, te verkennen en je te verdiepen in de nieuwe verhaallijn die je stappen door dit nieuwe avontuur in Black Desert Online zal leiden. Je zult puzzels moeten oplossen en tal van vijanden moeten verslaan om vooruit te komen naar de laatste ontmoeting tegen de eindbaas, Apex Lucretia. Als het je lukt hem te verslaan krijg je natuurlijk mooie beloningen.

 

 

Atoraxxion is al beschikbaar in Black Desert Online, en om toegang tot de kerker te krijgen moet je level 57+ zijn en ook al eerder een reeks quests voltooien. Natuurlijk, als je Black Desert Online voor de beste prijs wilt vinden hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te bezoeken, wanneer je wilt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief