Eneba COM
 
 

Black Desert Online

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Leef een tweede leven in een fantasiewereld van wereldklasse met Black Desert Online. Het land is in chaos terwijl de machtige naties van Calpheon en Valencia ten strijde trekken. Elk koninkrijk is gericht op het verzamelen van zwarte stenen, voorwerpen van macht die hen de heerschappij over alle anderen kunnen geven. Jij, avonturier, moet door deze omgeving navigeren terwijl je een eigen rijk moet zien uit te hakken.  



    Bouw een andere ik. Maak een volledig aanpasbaar personage--alles van lengte, lichaamstype, gezicht, huidskleur, en allerlei details. Kies uit 14 klassen, elk met zijn unieke set vaardigheden.



    Spannende gevechten. Pak je wapen en vecht tegen meedogenloze monsters in vernieuwende, snelle gevechten. Gebruik je snelle reacties en precieze beheersing om stijlvolle combo's uit te voeren. Sluit je aan bij machtige gildes en neem het op tegen andere gildes in grootschalige PvP gevechten.



    Creëer je fantasieleven. Je kunt een heer van je domein zijn, die belastingen, grondstoffen en mensen controleert. Maar als verovering je niet opwindt, kun je de wereld rondreizen en aan andere activiteiten deelnemen. Landbouw, vis, handel, paarden vangen en temmen, zeilen, knutselen, en koken... een levende, ademende wereld wacht op je in Black Desert Online.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Black Desert Online

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Black Desert Online

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief