Black Myth: Wukong komt in augustus wereldwijd uit

Black Myth: Wukong komt in augustus wereldwijd uit

Game Science, een Chinese spelontwikkelaar en uitgever, deelde tijdens het 2024 Summer Game Fest een compleet nieuwe trailer voor de langverwachte actie-RPG Black Myth: Wukong. De meest opgewonden fans kunnen het spel nu al pre-orderen op PlayStation 5 en ook op PC via Steam en Epic Games Store, terwijl ze zich voorbereiden op de wereldwijde lancering van het spel op 20 augustus 2024.

De nieuwe CG-trailer voor Black Myth: Wukong laat de voortgang in de ontwikkeling van de game zien en geeft een korte blik op de legendarische reis van The Destined One en de formidabele uitdagingen die op je wachten. Black Myth: Wukong trekt al de aandacht sinds de aankondiging vanwege de uitbundige graphics en het Soulslike karakter, vergelijkbaar met Lies of P. NVidia heeft een trailer gemaakt waarin Black Myth: Wukong te zien is met Ray Tracing om te laten zien dat de trailer van het spel niet alleen voor de show is en dat de gameplay de visuals van de preview zal weerspiegelen.

 

 

Maar voor degenen die niet tegen meer Soulsl-achtige gameplay kunnen, wees gerust: een lek eerder dit jaar zei dat Black Myth: Wukong beter beheersbaar is dan normaal. Bovendien zei diezelfde lekmaker dat het spel meer dan 160 verschillende vijanden en maar liefst 80 eindbazen zal hebben. De RPG zal ook een New Game+ optie hebben en meerdere eindes, zoals gebruikelijk is voor het Souls-achtige genre.

Black Myth: Wukong combineert een rijk verhaal met verbluffende beelden en een unieke benadering van de actie-RPG-formule. Spelers verkennen een fascinerend rijk vol wonderen en ontdekkingen uit de oude Chinese mythologie, adembenemende landschappen en een diverse cast memorabele personages gebaseerd op de veelgeprezen roman Journey to the West. Naast een visueel verbluffend en nauwkeurig vechtsysteem met een staf, kan de Destined One spreuken, transformaties en magische schepen gebruiken als krachtige hulpmiddelen in hun arsenaal tegen hardnekkige vijanden. Combineer vrijelijk verschillende spreuken, vaardigheden, wapens en uitrusting om de winnende strategie te vinden die het beste past bij elke vechtstijl.

Black Myth: Wukong is verkrijgbaar in standaard- en deluxe-edities, met een wereldwijde releasedatum op 20 augustus 2024 voor pc en PlayStation 5. De releasedatum voor de Xbox Series X|S-versie wordt later bekendgemaakt. Als je geïntrigeerd bent door de geavanceerde graphics en meeslepende gameplay van het spel, houd dan onze prijsvergelijker in de gaten voor de beste aanbiedingen voor Black Myth: Wukong. Mis de kans niet om je exemplaar te bemachtigen voordat het spel in de schappen ligt.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Game Science
  • Ontwikkelaar : Game Science
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 19 augustus 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief