Eneba COM
 
 

Diablo 4 gameplay trailer bereidt je voor op de lancering

Diablo 4 gameplay trailer bereidt je voor op de lancering

Amper een paar weken voor de release van Diablo 4 is de marketingcampagne ervan in volle gang. Na de recente tweede open bètatest, die door nog meer spelers werd gevolgd dan de vorige, heeft Blizzard bevestigd dat de servers klaar zijn om bij de lancering de best mogelijke ervaring te leveren. Het wordt een nogal belangrijke zaak, want Diablo 4 is merkbaar anders dan zijn voorgangers en spelers zullen de wereld kunnen delen om op avontuur te gaan en zelfs tegen elkaar te vechten in PvP-gevechten. 

Je terugkeer naar de wereld van Sanctuary betekent het begin van een nieuw tijdperk voor de serie. Diablo 4 is bedoeld om je veel langer aan het spelen te houden en zal veel seizoensgebonden content bevatten voor na de lancering, die verder gaat dan het herhalen van hogere moeilijkheidsgraad gerandomiseerde kerkers in de kortst mogelijke tijd. Het verhaal zal in Diablo 4 belangrijker zijn dan ooit, en de komst van Lilith naar de wereld van Sanctuary zal die voorgoed veranderen. 

Vecht om Sanctuary te redden

De recente release van de Diablo 4 gameplay launch trailer zou de laatste stap kunnen zijn in het proces om je voor te bereiden op het nieuwste deel in de populairste ARPG-serie aller tijden. Het toont enkele van de helden die vechten tegen de hordes monsters en demonen die je in het spel zult tegenkomen.

 

 

Diablo 4 wil een van de grootste hits van 2023 worden. De release staat gepland voor 6 juni op PlayStation en Xbox consoles, en PC, maar je kunt vier dagen eerder beginnen met spelen als je de Ultimate Edition koopt. Je kunt je Diablo 4 CD-sleutel al voor de beste prijs vinden met onze prijsvergelijker.

31.62€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief