Instant Gaming EU
 
 

Bloodlines 2 is terug uit de as

Bloodlines 2 is terug uit de as

In een onverwachte wending is gisteren een nieuwe trailer voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gisteren uitgebracht. De trailer kondigt de release van het spel voor 2024 aan en het is een van de meest verrassende aankondigingen van de zomer, omdat het spel dat geïnspireerd is op het World of Darkness-universum een tijdje geleden zo'n beetje van de radar verdween door problemen met de ontwikkeling. Ondanks dat het een langverwachte titel was en veel verwachtingen had gewekt bij de fans van White Wolfs RPG, liet een plotselinge verandering van ontwikkelstudio de fans verweesd achter en ontbrak het hen aan informatie over de toekomst.

Herrezen uit de schaduw

Uitgever Paradox Interactive heeft Bloodlines 2 nu uit de as herrezen nadat het bijna was geannuleerd en belooft een uitgebreide gameplayvideo begin volgend jaar en een volledige release van het spel in het najaar van 2024. De aankondiging werd gisteren gedaan op PAX West en het verraste iedereen, hoewel Paradox er een paar maanden geleden al op hintte. Bloodlines 2 komt terug met een nieuwe ontwikkelaar en een spectaculaire video die zich vooral richt op de actie-gebaseerde first-person gevechten waarin de hoofdpersoon vecht tegen verschillende tegenstanders door vampirische krachten te gebruiken.

 

 

Het moet nog blijken of al het eerdere werk van Hardsuit Labs volledig is geschrapt door de nieuwe ontwikkelaar en wat voor benadering het spel kiest ten opzichte van het oorspronkelijke verhaal. Tot nu toe maken de fans zich na het zien van de nieuwste video zorgen dat Bloodlines 2 meer een actiebrawler wordt dan een meeslepende RPG-ervaring, maar we moeten nog even wachten om meer te weten te komen.

De terugkeer van Bloodlines 2 is geweldig nieuws voor de fans van Vampire: The Masquerade die vastzitten aan het spelen van de originele Vampire: The Masquerade - Bloodlines al bijna 20 jaar. Hopelijk voldoet het vervolg ergens volgend jaar eindelijk aan de verwachtingen. Je kunt nog steeds de beste deals vinden voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 codes vinden met onze prijsvergelijker als je enthousiast bent over de terugkeer.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief