Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Koop Vampire : The Masquerade : Bloodlines

  • Koop jouw Vampire : The Masquerade : Bloodlines CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Vampire : The Masquerade : Bloodlines

Topwinkels DLcompare topverkoper

De tijden zijn veranderd; de vampieren leven onder de mensen volgens de voorschriften van de masquerade. Deze voorschriften zijn vergelijkbaar met het oude gezegde "om gelukkig te leven, leef verborgen". Kinderen van de nacht moeten zo discreet mogelijk zijn, opgaan in de massa om elke straf van hun broeders te vermijden. De Camarilla, een van de organisaties in de spelen, wordt geleid door de Prince, SebastianLaCroix , hij ziet toe op de naleving van de maskeradewetten.Terwijl vampieren hun idealen confronteren via verschillende organisaties, wordt de sarcofaag van Ankara ontdekt. Geruchten zeggen dat deze tombe Antediluvian, een vampier van de derde generatie, bevat. Het is in het midden van deze belangrijke ontdekking en conflicten tussen organisaties, dat de speler in een vampier wordt veranderd. Terwijl hij aan de dood ontsnapt, wordt de held naar SantaMonica gestuurd waar hij zijn waarde moet bewijzen.Je zult moeten kiezen tussen een van de zeven clans waaruit de Camarilla bestaat, dat zijn de Brujah, Gangrel, Malkavian, Nosferatu, Toreador, Tremere, en Ventrue. Elke clan heeft zijn eigen stijl: magie, kracht of heimelijkheid. Je reis zal vol verrassende ontmoetingen zijn, vooral met de organisaties: de Camarilla, waartoe je behoort, de Anarchs, de Sabbats, de Kuei-jin, en de LeopoldSociety . Aangepast aan het rollenspel Vampire: The Masquerade, biedt Bloodlines je de kans om als een kind van de nacht te spelen in een rijke en duistere wereld.

Lees verder

Beste prijzen voor Vampire : The Masquerade : Bloodlines

Opmerkingen over Vampire : The Masquerade : Bloodlines

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Nebilim
Nebilim
9 aug. 2013 19:53ondlcompare.fr
L'un des meilleurs jeux auquel j'ai pu jouer bien que truffé de bugs, il vous faudra télécharger les patchs non officiels.
Een van de beste spellen die ik ooit gespeeld heb, hoewel het vol bugs zit, je zult de onofficiële patches moeten downloaden.
  • Buy cheapest CD keys on online shops and download your game for free through the seller or editor.

  • Use your CD key on Steam to download Vampire : The Masquerade : Bloodlines.

  • Use your Vampire : The Masquerade : Bloodlines cd key and download your game on GOG GALAXY

  • Use your CD key on Epic Games launcher to download Vampire : The Masquerade : Bloodlines.

Meer informatie
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief