Instant Gaming EU
 
 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 pre-orders worden terugbetaald

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 pre-orders worden terugbetaald

Paradox Interactive heeft besloten om alle vooruitbestellingen van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 terug te betalen in een onverwachte zet. Het komt misschien niet als een verrassing voor veel spelers die al jaren wachten op de release van het spel, maar de officiële redenen achter deze actie zijn wel degelijk onverwacht. Volgens Paradox is de ontwikkeling van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 gewoon door, maar zijn ze bezig met het updaten van de inhoud van alle edities en bonuscontent van het spel.

"We acknowledge it was a long time ago that many of you pre-ordered Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.  As development continues, we will be updating the game’s editions and bonus content, and we want to provide the best value to those of you who supported us via digital pre-order after all this time. We are thus offering refunds to anyone who has pre-ordered any edition of Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. As part of this process, we are proactively refunding all pre-orders of physical products, including the Collector’s Edition. The digital versions of the First Blood Edition, Unsanctioned Edition and Blood Moon Edition remain, but can be refunded if you choose."


Bloodlines 2 is nog niet helemaal dood

Je overweegt waarschijnlijk om zo snel mogelijk je geld terug te krijgen, gezien de ramp die de ontwikkeling van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 tot nu toe is geweest, maar het tweede deel van die aankondiging kan je van gedachten doen veranderen. Paradox belooft meer updates over het spel voor september en heeft een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven.

 

Bloodlines 2 bar

 

Hoewel het universum van Vampire: The Masquerade de inspiratie is geweest voor verschillende spellen sinds Bloodlines 2 voor het eerst werd aangekondigd, passen de meeste in een heel andere categorie. De setting is zo complex dat het weergeven van alle diepgang van de interacties tussen de verschillende vampierclans en het gebruik van vampierdisciplines in gevechten misschien te veel was voor Hardsuit Labs. Helaas is het niveau van communicatie tussen de fans en de ontwikkelaars bijna onbestaande sinds de studio die verantwoordelijk is voor het spel is veranderd.

Paradox zou iets heel groots moeten hebben voorbereid voor september als het het vertrouwen van de fans wil terugwinnen. Er zijn genoeg andere Vampire: The Masquerade-games op dit moment verkrijgbaar die een zeer solide verhaalgedreven ervaring bieden, waaronder Swansong, Coteries of New York en Shadows of New York. Je kunt ze allemaal voor de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker naast de eerste Vampire: Masquerade - Bloodlines, wat nog steeds een geweldig spel is.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief