Bravely Default II Final Demo is nu beschikbaar

Bravely Default II Final Demo is nu beschikbaar

Bravely Default II is een van de meest verwachte spellen op de Nintendo Switch, maar we zullen nog een tijdje moeten wachten voordat we het in handen kunnen krijgen. De release van het spel is uitgesteld en zal in 2021 aankomen, maar alle fans van Bravely Default II kunnen ontdekken wat het nieuwe deel in de serie te bieden heeft door de Bravely Default II-demo te downloaden en te spelen, die voor een beperkte tijd beschikbaar is. Nintendo heeft het aangekondigd via Twitter:

 

 

Als je de Bravely Default II-demo voor de lancering van het spel op 26 februari downloadt, ontvang je 100 My Nintendo Platinum Points die je kunt gebruiken om exclusieve beloningen te kopen in de Nintendo Eshop. Deze worden toegevoegd aan het totale aantal beschikbare punten en kunnen 6 maanden lang worden gebruikt nadat je ze hebt ontvangen. Het is niet veel, maar alles wordt toegevoegd en je krijgt ze gratis!

Bravely Default II is het derde spel in de serie na Bravely Default en Bravely Second. Het is een rollenspel met turn-based gevechten dat de avonturen van een groep van vier avonturiers in de regio van Excillant volgt. Seth is een jonge zeeman die aanspoelt na een gevaarlijke storm. Hij zal Gloria, prinses van het verloren koninkrijk Musa, ontmoeten en samen zullen ze een epische reis beginnen om krachtige magische kristallen te vinden en de vijf koninkrijken van de ondergang te redden. Tijdens hun reis zullen ze de geleerde Elvis en zijn lijfwacht Adelle ontmoeten, die hun vrienden zullen worden en hen zullen helpen in hun missie. Met prachtige graphics en een gameplay-stijl die doet denken aan eerdere afleveringen in de serie, zal Bravely Default II een schot in de roos zijn onder de fans.

 

 

Bravely Default II is exclusief voor Nintendo Switch en zal beschikbaar zijn op 26 februari 2021.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief