De Cayo Perico overval is beschikbaar in GTA Online

De Cayo Perico overval is beschikbaar in GTA Online

Een van de sleutels tot het succes van GTA Online is de enorme hoeveelheid mogelijkheden die het spel biedt als het gaat om dingen om te doen. Niet alleen heb je alle content in GTA 5 opgenomen, maar er zijn ook veel meer activiteiten opgenomen sinds de online versie van het spel in 2013 is uitgebracht. Rockstar Games voegt al geruime tijd nieuwe overvallen en nieuwe locaties toe en hoewel die niet echt nodig zijn in een spel waarin een eenvoudige buitenaardse vermomming genoeg is voor de gemeenschap om een oorlog te organiseren, zijn de toevoegingen meer dan welkom.

 

 

GTA Online heeft zojuist de gloednieuwe Cayo Perico heist ontvangen, een van de grootste toevoegingen aan het spel tot nu toe. Het zou genoeg reden moeten zijn om terug te keren naar Los Santos om je te verwennen met een leven vol criminaliteit. Dit keer is het doelwit niet anders dan het privé-eiland dat naam geeft aan de overval, een luxueuze plek waar El Rubio, één van de belangrijkste drugsdealers in Los Santos, is gevestigd. Rockstar is heel duidelijk geweest in het uitleggen van de overval:

"Het is aan jou om een manier te vinden om Cayo Perico, één van de meest veilige privé-eilanden ter wereld, te omzeilen of te neutraliseren, en te ontsnappen met waardevolle bewijzen, samen met zoveel mogelijk kunst, goud en drugsgeld als je kunt dragen".

"Kies je gereedschap. Kies je aanpak. Kies je bemanning - of ga er zelfs helemaal alleen voor. Ga gewoon heelhuids terug naar Los Santos".

Cayo Perico zal een behoorlijk gevaarlijke plek blijken te zijn en je zult geconfronteerd worden met een van de moeilijkste overvallen van je criminele carrière in GTA Online. Het kan verstandig zijn om de hulp in te roepen van een aantal vrienden als je wilt slagen. Het belangrijkste is om de buit te bemachtigen en levend te ontsnappen. Hoe je daarna met de splitsing omgaat, bepaal je zelf.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

8.26€
GTA 5
GTA 5
 • Officiële website : Grand Theft Auto 5
 • Categorieën : Actie
 • Uitgever : Rockstar Games
 • Ontwikkelaar : Rockstar North
 • Modus : Solo, Multiplayer
 • Verschijningsdatum : 17 september 2013
 •     Xbox Series X : 1 maart 2022
 •     PS5 : 1 maart 2022
 •     XboxOne : 18 november 2014
 •     PS4 : 18 november 2014
 •     PC : 14 april 2015
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief