You are here
We also support
 
 
 
 

Chernobylite onthult zijn post-launch stappenplan

Chernobylite onthult zijn post-launch stappenplan
NEWS 29 sep. 2021 12:00

Het overlevingshorror-rollenspel van ontwikkelaar Farm 51 heeft geruime tijd op Early Access doorgebracht voordat de definitieve versie op de PC verscheen. Die tijd bleek voor de ontwikkelaar heel nuttig om feedback van de spelers te krijgen en het spel te polijsten. Het resultaat is warm onthaald, en Chernobylite biedt nu een spannende ervaring die je de Exclusion Zone rond Tsjernobyl laat verkennen als nooit tevoren. 

Als natuurkundige en ex-werknemer van de kerncentrale heeft de verdwijning van je verloofde je getekend. Nu ben je terug in het gebied om naar aanwijzingen over haar te zoeken. De dingen zijn in 30 jaar veel veranderd, en je moet het opnemen tegen de monsters die zich schuilhouden in de diepten van het radioactieve gebied rond de kernrampplek.
 

 

Een spannende verhaallijn en veel actie zijn belangrijke onderdelen van Chernobylite, maar Farm 51 is bereid het spel in de toekomst nog wat verder te brengen. Sinds gisteren is het spel beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One spelcomputers. Hoewel het spel speelbaar is op next-gen spelcomputers via achterwaartse compatibiliteit, verschijnen later specifieke versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Je krijgt een gratis update naar de bijbehorende next-gen versie als je het spel bezit. De lancering van Chernobylite op consoles is voor de ontwikkelaars ook een excuus om de routekaart voor het spel na de lancering te onthullen. 

Chernobylite zal in het volgende jaar zes DLC krijgen. Elk daarvan zal extra inhoud naar het spel brengen, waaronder nieuwe monsters, missies, wapens, spelmodi, en meer. Alle spelers zullen er gratis van kunnen genieten. De eerste komt op Halloween. Ook zullen er in de toekomst verschillende betaalde inhoudspakketten beschikbaar zijn, maar er is nog niets gespecificeerd over wat er in zit. 

 

 

Al die inhoud zou genoeg moeten zijn om spelers een hele tijd aan het spel verslaafd te houden en bij te dragen aan het nog beter maken van de toch al uitstekende spelervaring. Als je bereid bent het eens te proberen, kun je op onze website altijd de beste prijs vinden om Chernobylite te kopen en spelaanbiedingen te vergelijken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief