Eneba COM
 
 

Chernobylite

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Chernobylite is een mix van sciencefiction, horror en survival. Verken een verontrustende wereld vol uitdagende gevechten en unieke non-lineaire verhaallijnen.

    Van de makers van Get Even komt dit spel waarin je speelt als een ex-fysicus van de Chernobyl Power Plant die de verdwijning van je geliefden onderzoekt. Tijdens het onderzoek moet je alle gevaren en verschrikkingen overleven om de geheimen te onthullen die op de loer liggen in de diepten van de besmette zone.



    Kenmerken



    Een Survival Game - maak bondgenoten of ga de strijd aan met andere gestalkte mensen in de Chernobyl zone om te overleven. Je leven is altijd in dreigend gevaar, en je moet goed opletten om jezelf buiten gevaar te houden. Elke beslissing die je maakt bepaalt zowel jouw lot als dat van je metgezellen. Je kunt tijd nemen om te plannen, maar mannen sterven, voorraden raken op, en je zou ontdekt kunnen worden door de patrouilles. Plan zorgvuldig en efficiënt.



    Maak je eigen regels - Maak je eigen uitrusting en wapens voor bescherming. Er zijn overal vijandige legers, bovennatuurlijke wezens die op de loer liggen in het donker, en bedreigingen die je niet kunt zien, dus zorg dat je op je hoede bent. Bepaal wat er gebeurt door de keuzes die je maakt. Vind de waarheid of vermijd die. Alles is aan jou.



    Ontwikkeld en uitgegeven door The Farm 51, Chernobylite zal je survival en horror gaming ervaring herdefiniëren. Deze game komt uit in de herfst van 2019.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Chernobylite

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Chernobylite

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief