De wereld van Chernobylite is nogal verontrustend

De wereld van Chernobylite is nogal verontrustend

Er zijn veel survival horror spellen die een denkbeeldig of science fiction pand als uitgangspunt nemen om een spannende ervaring op te leveren, maar soms hoef je de echte wereld niet te verlaten om echt angstaanjagende plekken te vinden. Chernobylite speelt zich af in de Exclusion Zone rond de Chernobyl Power Pant na de enorme ramp die het gebied besmet met straling achterliet en het leven van allen die het overleefden drastisch veranderde. De gebeurtenis staat in het geheugen van mensen over de hele wereld gegrift als het ergste kernongeluk in de geschiedenis, maar het is nog erger voor hen die het aan den lijve ondervonden. Chernobylite plaatst je in de schoenen van een vroegere medewerker van de kerncentrale die de verdwijning van zijn verloofde 30 jaar eerder onderzoekt. Maar de omgeving van Tsjernobyl is een vreemde plek waar veel dingen een gedaanteverwisseling hebben ondergaan en die onuitsprekelijke gruwelen verbergt.

Terwijl je antwoorden probeert te vinden, zal de beklemmende atmosfeer van Chernobylite je voortdurend op je hoede houden. De angst om door straling besmet te raken zal steeds aanwezig zijn, en je overlevingskeuzes beperken. Elk van je beslissingen tijdens het spel heeft invloed op de uiteindelijke afloop. In Chernobylite kun je volgens je eigen regels spelen, maar je kunt ook relaties met andere personages aangaan en een groep vormen. De Exclusion Zone is erg gevaarlijk, en alle hulp die je kunt inroepen is meer dan welkom. Een nieuwe video gepubliceerd door All In! Games laat je een kijkje nemen in de mysterieuze wereld van Chernobylite, terwijl het een paar dingen onthult over het verhaal van je verloofde.

 

 

Chernobylite is momenteel beschikbaar op Steam's Early Access, maar je zult de definitieve versie van het spel zeer binnenkort kunnen spelen, want de release is gepland voor juni 2021 op PC, PlayStation 4, en Xbox One.

DESC: Duik in de mysterieuze en gevaarlijke wereld van Chernobylite terwijl je in het spel meer over het verhaal ontdekt.

Er zijn veel survival horror games die gebruik maken van denkbeeldige of science fiction premissen om een spannende ervaring te leveren, maar soms hoef je de echte wereld niet te verlaten om echt angstaanjagende plekken te vinden. Chernobylite speelt zich af in de Exclusion Zone rondom de Chernobyl Power Pant na de enorme ramp die het gebied besmet achterliet met straling, waardoor het leven van iedereen die het overleefde drastisch veranderde. De gebeurtenis staat in het geheugen van mensen over de hele wereld gegrift als het ergste nucleaire ongeluk in de geschiedenis, maar het is nog erger voor degenen die het aan den lijve hebben ondervonden. Chernobylite plaatst je in de schoenen van een voormalige werknemer van de kerncentrale die de verdwijning van zijn verloofde 30 jaar eerder onderzoekt. Maar het gebied rond Tsjernobyl is een vreemde plek waar veel dingen een transformatie hebben ondergaan en die onuitsprekelijke gruwelen verbergt.

Terwijl je antwoorden probeert te vinden, zal Chernobylite's beklemmende atmosfeer je voortdurend op je hoede houden. De angst om besmet te raken met straling zal de hele tijd aanwezig zijn, en het zal je overlevingskeuzes beperken. Elke beslissing die je tijdens het spel neemt, heeft invloed op de uiteindelijke uitkomst. Chernobylite stelt je in staat om volgens je eigen regels te spelen, maar het stelt je ook in staat om relaties met andere personages aan te gaan en een groep te vormen. De Exclusion Zone is erg gevaarlijk, en alle hulp die je kunt inroepen is meer dan welkom. Een nieuwe video, gepubliceerd door All In! Games, geeft je een kijkje in de mysterieuze wereld van Chernobylite en onthult een paar dingen over het verhaal van je verloofde.

 

 

Chernobylite is momenteel beschikbaar op Steam's Early Access, maar je kunt de definitieve versie van de game zeer binnenkort spelen, want de release staat gepland voor juli 2021 op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief