Instant Gaming EU
 
 

Chivalry 2 krijgt zijn eerste grote update

Chivalry 2 krijgt zijn eerste grote update

Ondanks zijn naam kan Chivalry 2 nogal een brutaal spel zijn. Ontwikkelaar Tripwire Interactive heeft goed werk geleverd door de chaos en wreedheid van middeleeuwse oorlogsvoering weer te geven in dit multiplayer hack and slash spel. In Chivalry 2 strijden de Agata Knights en de Mason Order om de suprematie in verschillende scenario's in verschillende multiplayer modes. Het spel biedt een leuke ervaring die al de aandacht van veel spelers getrokken heeft. Het spel is nog maar een paar maanden uit, en het heeft hier en daar kleine updates gekregen die de gameplay hebben verbeterd, maar het wordt tijd dat het een belangrijke update krijgt met een heleboel extra inhoud. 

The House Galencourt is een nieuwe gratis update die nieuwe mogelijkheden aan Chivalry 2 toevoegt. Het brengt twee nieuwe maps, The Desecration of Galencourt als team objective map, en Courtyard, een free-for-all team deathmatch map. In de eerste belegert het Metselaarsleger de versterkte stad Galencourt. De tweede is een genadeloos bloedbad waar alleen het sterkste team aan het eind overeind blijft. Die twee zijn meer dan genoeg om Chivalry 2 spelers een flinke dosis plezier te bezorgen, maar de update bevat ook een gloednieuwe gameplay mode, Arena, een uitdagende competitie waarin twee teams van drie spelers strijden om de dominantie over kaartvarianten van Tournament Grounds, Fighting Pit, en Courtyard. Natuurlijk bevat de House Galencourt update ook tal van nieuwe cosmetische opties voor pantser, wapens, en schilden, en daarnaast bugfixes, balanswijzigingen, en de terugkeer van de Arrow Cam. Je kunt daar in detail over leren door de officiële 2.1.0 patch notes hier te lezen.

 

 

Als je de narigheid en de geneugten van middeleeuws oorlogvoeren nog moet ontdekken, kun je de beste prijs om Chivalry 2 te kopen vinden in onze prijsvergelijker. Tripwire Interactive is van plan het spel in de volgende maanden te blijven verbeteren met extra inhoud en functies,  zodat je niet snel genoeg zult krijgen van Chivalry 2.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief