Instant Gaming EU
 
 

Het gratis spel van deze week in de Epic Games Store is Chivalry II

Het gratis spel van deze week in de Epic Games Store is Chivalry II

De “MEGA Sale” van de Epic Games Store is aan de gang en het bedrijf geeft elke week een “MYSTERY GAME” weg. Deze week is Chivalry II gratis verkrijgbaar op PC via de Epic Games Store, en dat blijft zo tot 6 juni. Volgende week is er weer een “MYSTERY GAME” gratis beschikbaar voor PC-gamers.

Chivalry II is een Online Multiplayer Medieval battle simulator. Het spel lanceerde in 2021 en is populair gebleken op zowel PC als consoles, dankzij de grootschalige gevechten die meteen chaotisch, spectaculair en zeer meeslepend blijken te zijn. Gamers kunnen online de strijd met elkaar aangaan op enorme slagvelden voor 64 spelers, met snijdende zwaarden en vlammende pijlen. Trek te paard ten strijde en eis glorie op met je zwaard. Blijf vechten en slaak strijdkreten, zelfs als je gewond bent, leegbloedt en ledematen mist.

 

 

Momenteel is Chivalry II verkrijgbaar op Steam met 67% korting, waardoor het spel 12,86 € kost. Buiten verkoopevenementen kost dit spel 35,99 € op PC. Onlangs ontving het spel de “Regicide” update, die een nieuwe team objective map toevoegt genaamd “Regicide at Trayan Citadel”, het nieuwe Goedendag wapen, een nieuwe Campaign, nieuwe verbeteringen aan de levenskwaliteit en meer!

De “MEGA Sale” van de Epic Games Store loopt nog tot 13 juni. Dit betekent dat de storefront nog een gratis “mystery game” zou moeten hebben voordat de uitverkoop eindigt. Tot die tijd moet je dit spel zeker aan je bibliotheek toevoegen. Maar als je de gratis deal hebt gemist, vergeet dan niet dat je altijd onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste deal voor Chivalry II te vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief