Chivalry 2 open bèta komt eraan

Chivalry 2 open bèta komt eraan

Massale gevechten tegen vele andere spelers zijn altijd al heel aantrekkelijk geweest voor videospelletjesspelers en Chivalry 2 biedt je precies dat. Je hoeft alleen maar je personage te kiezen, het aan te passen en in de multiplayer te springen om deel te nemen aan een epische botsing tussen facties die net zo chaotisch kan zijn als een echte middeleeuwse veldslag om veel plezier te beleven. Ben je liever een ridder gekleed in zwaar plaatharnas en hanteer je een enorm tweehandig zwaard om je vijanden te onthoofden? Wat dacht je ervan een stevige infanteriesoldaat te worden met een hellebaard die van een afstand krachtige klappen kan uitdelen? Wat je ook kiest, Chivalry 2 biedt je multiplayer gevechten waarin tot 64 spelers om de opperheerschappij strijden via een verscheidenheid aan spelvormen. Maar als je het liever van dichtbij maakt of wrok koestert, bevat het spel ook 1 tegen 1 servers waar je je moed kunt meten in individuele gevechten.

Met tal van aanpassingsmogelijkheden, wapenuitrustingen en wapens om uit te kiezen, biedt Chivalry 2 je een unieke multiplayer ervaring gericht op middeleeuwse gevechten. Of je nu een nederige boer of een nobele ridder bent, je prestaties zijn doorslaggevend voor de uitkomst van de strijd. Je kunt een team vormen met een kleine groep spelers om doelstellingen te voltooien, achter vijandelijke linies sluipen voor een verrassingsaanval, of gewoon de bevelen van je commandant opvolgen om zo goed mogelijk bij te dragen aan de strategie van je team. Wat je ook besluit, de actievolle gevechten van Chivalry 2 zullen een opwindende ervaring zijn.

 

 

Als je Chivalry 2 eens wilt proberen en veel van de functies in het spel wilt ontdekken, vindt op 27 mei een gratis open bèta plaats. Die zal crossplay tussen platforms en nieuwe kaarten voor 64 spelers bevatten, maar als je op de PC speelt, kun je ook de 1v1 modus uitproberen. Chivalry 2 lanceert op 8 juni 2021 op PC, PlayStation en Xbox consoles.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief