Codename Red wordt Assassin's Creed Shadows

Codename Red wordt Assassin's Creed Shadows

Ubisoft heeft veel succes met de nieuwste videogames in de Assassin's Creed-serie. Vorig jaar bracht Assassin's Creed Mirage de hoofdserie terug naar zijn wortels met een korter verhaal en diepere gameplay gebaseerd op stealth-mechanica en moord. Een kleiner maar intenser spel liet zien dat het niet nodig is om de bombastische grootsheid van eerdere Assassin's Creed-games te behouden om de fans tevreden te stellen. Natuurlijk heeft Ubisoft Bordeaux goed werk geleverd door een spel te maken dat Bagdad in de 9e eeuw met grote authenticiteit weergeeft. Per slot van rekening is historische nauwkeurigheid een van de kenmerkende eigenschappen van de serie, en het volgende deel zal ons ook meenemen naar een spannende periode in de geschiedenis.

Welkom in Japan

De game die voorheen bekend stond als Assassin's Creed Codename Red is omgedoopt tot Assassin's Creed Shadows. Dit aankomende nieuwe deel in de populaire serie van Ubisoft brengt de franchise ver naar het oosten, naar de mysterieuze landen van het oude Japan. Tot nu toe is er nog maar weinig bekend over het spel, behalve dat het uitkomt op de PC, PS5, PS4 en Xbox Series X. Alleen de setting is al genoeg om hoge verwachtingen te wekken voor de titel, en nu de echte naam is onthuld, hopen we dat er eindelijk regelmatig informatie over Assassin's Creed Shadows komt.

 

 

Naast deze aankondiging circuleert er ook een gerucht over de releasedatum van Assassin's Creed Shadows. Het gerucht gaat dat het spel op 15 november uitkomt, maar er is nog geen officiële bevestiging. De wereldpremière van morgen kan echter licht werpen op alle vragen over Assassin's Creed Shadows. Natuurlijk houden we je op de hoogte en is onze prijsvergelijker de beste bron van goedkope gamecodes om Assassin's Creed Shadows te pre-orderen zodra ze beschikbaar zijn.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Vertelling
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 15 november 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief