Instant Gaming EU
 
 

Assassin's Creed Mirage onthult de geschiedenis van Bagdad

Assassin's Creed Mirage onthult de geschiedenis van Bagdad

Assassin's Creed is een serie videogames die gebruikmaakt van de geschiedenis om een unieke spelervaring te bieden. De historische nauwkeurigheid en het ongelofelijke detailniveau waarmee de omgevingen van de games worden weergegeven, hebben van sommige zelfs referentiemateriaal voor studenten gemaakt. Met de Discovery Tours kun je bijvoorbeeld het oude Egypte (Assassin's Creed Origins), het oude Griekenland (Assassin's Creed Odyssey) en het Vikingtijdperk (Assassin's Creed Valhalla) verkennen om meer te leren over hun geschiedenis en dagelijks leven. Assassin's Creed Mirage zal de spelers een soortgelijke ervaring bieden die hen meer kennis zal geven over de geschiedenis van Bagdad en het Abbasidisch Kalifaat rond de negende eeuw.

Reis terug in de tijd

In navolging van zijn voorgangers biedt Assassin's Creed Mirage History of Baghdad, een nieuw soort meeslepende ervaring waarmee je 66 historische locaties in Bagdad kunt bezoeken en "onderzoeksartikelen" kunt vrijspelen die informatie over vijf onderwerpen bevatten: Economie; Geloof & Dagelijks Leven; Overheid; Kunst & Wetenschap; en Hofleven".

Dit is geen aparte ervaring en het is geïntegreerd in Assassin's Creed Mirage als onderdeel van een in-game codex vol relevante informatie over de historische setting van het spel. Je kunt ook een aantal in-game beloningen voor Basim vrijspelen als je de hele weg door de ervaring aflegt.

 

 

De historische achtergrond van de spellen in de Assassin's Creed-serie geeft ze een solide basis om de ervaring geloofwaardiger te maken en geeft spelers een dieper niveau van onderdompeling. Ondanks het feit dat Assassin's Creed Mirage kleiner is dan andere recente delen, zal het hetzelfde niveau van historisch detail behouden, iets waar fans dol op zullen zijn.

Als je Basim wilt vergezellen in zijn epische avontuur en een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de broederschap wilt ontdekken, staat de release van het spel gepland voor 12 oktober en kun je nu al een Assassin's Creed Mirage code krijgen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief