Eneba COM
 
 

Company of Heroes 3 lanceert volgende maand op consoles

Company of Heroes 3 lanceert volgende maand op consoles

Company of Heroes 3 wist bij de lancering niet alle fans van de langlevende RTS-serie te overtuigen. Sommige spelers vonden het een beetje een onafgewerkt spel waar nog meer aan gewerkt moest worden, sommigen hielden niet van de nieuwe dynamiek van de twee campagnes die zich afspelen in het mediterrane oorlogstoneel tijdens de Tweede Wereldoorlog, enzovoort. Gelukkig heeft de tijd bewezen dat het vervolg op Company of Heroes 2 een geweldig spel is met veel ruimte voor verbetering. 

De recente release van Operation Sapphire Jackal in een gratis update bracht het Challenges systeem, dat spelers beloont met valuta om cosmetische items te kopen voor het voltooien van dagelijkse en wekelijkse doelstellingen, maar het voegde ook nogal wat fixes en verbeteringen aan het spel toe. De introductie van een betaalde valuta stelt niet veel voor in Company of Heroes 3, omdat je daarmee alleen cosmetische beloningen uit de winkel kunt vrijspelen, wat je geen voordeel oplevert in multiplayer games. 

Daarom is Company of Heroes 3 nu in een veel betere staat dan bij de lancering, en is het beter voorbereid op de komende release voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Relic Entertainment heeft veel moeite gedaan om het spelsysteem aan te passen aan consoles, en spelers zullen specifieke functies vinden waarmee ze zonder problemen kunnen deelnemen aan spannende strategische gevechten in real-time. 

 

 

Company of Heroes serie komt eindelijk naar consoles

We wisten al dat Company of Heroes 3 iets later op consoles zou lanceren dan op PC, maar Relic heeft nu de releasedatum voor het spel op PlayStation en Xbox bevestigd. Het spel lanceert voor de nieuwste generatie consoles op 30 mei 2023, en je kunt nu al de beste deals vinden om Company of Heroes 3 goedkoop te kopen met onze prijsvergelijker. 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief