Instant Gaming EU
 
 

De eerste grote update van Company of Heroes 3 is al beschikbaar

De eerste grote update van Company of Heroes 3 is al beschikbaar

Company of Heroes 3 verfrist de franchise met een nieuwe stijl van campagne en twee scenario's die nooit eerder zijn verkend. De campagnes Italië en Noord-Afrika zijn twee evenementen die aanzienlijk verschillende ervaringen bieden, maar ze zijn interessant genoeg om je een tijdje bezig te houden als je een pauze wilt nemen van de multiplayergevechten. Company of Heroes 3 is onlangs uitgebracht, en hoewel het spel een goede spelervaring levert zijn er enkele bugs die het spel kunnen verstoren als je de pech hebt er een tegen te komen. Gelukkig heeft Relic Entertainment de eerste grote update voor het spel gelanceerd, die een meerderheid hiervan en het Challenges systeem verhelpt.

Operatie Sapphire Jackal brengt cosmetica voor iedereen

De eerste grote update voor Company of Heroes 3 bevat een overvloed aan kleine fixes en gameplay veranderingen die de ervaring in het spel verbeteren. Relic Entertainment erkende dat er nog werk aan de winkel is: 

"Though this update does not include what we consider a “full” balance pass, we have made several changes to help shake up multiplayer and co-op. We’ll be keeping an eye on your feedback and matches and will roll out further balance adjustments in a timely fashion."

De grootste toevoeging aan de Operation Sapphire Jackal update is het Challenges systeem. Het voegt dagelijkse en wekelijkse in-game doelen toe die je kunt voltooien om Merit te verdienen, een nieuwe vorm van valuta waarmee je cosmetica voor je favoriete eenheden kunt vrijspelen. Deze zullen verkrijgbaar zijn in de in-game winkel, en ze zullen te koop zijn met twee soorten valuta: Verdiensten en Oorlogsobligaties. De War Bonds zul je met echt geld moeten kopen, omdat het een premium valuta is.

 

 

Met deze update heb je meer redenen dan ooit om Company of Heroes 3 regelmatig te spelen. Als je een van de beste RTS-ervaringen die zich in de Tweede Wereldoorlog afspelen nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Company of Heroes 3 Steam code voor de beste prijs te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief