Eneba COM
 
 

Company of Heroes 3

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel als de Geallieerden of de As in het mediterrane oorlogstoneel! Company of Heroes 3 is het tweede vervolg op het veelgeprezen real-time strategiespel uit de Tweede Wereldoorlog. Speel als een generaal in Noord-Afrika of het Italiaanse schiereiland, en voer een militaire campagne om dit gebied te bevrijden van vijandelijke controle. Combineer tactiek, logistiek en strategie om de allerhoogste strijdkracht in deze regio te worden en het tij van de oorlog naar jouw kant te halen.



    Het Middellandse Zeegebied is een uniek oorlogstoneel, met wanhopige gevechten in de beslotenheid van Italiaanse bergpaden, zinderende Noord-Afrikaanse woestijnen en ooit idyllische kustlocaties die door zwaar pantser- en artillerievuur worden vernietigd.



    Ga helemaal los met je strategische opties. Bouw je bevoorradingslijnen op om het offensief voort te zetten, zet dan een achterhoede op om die te beschermen. Gebruik artillerie of luchtbombardementen om vijandelijke posities te verzwakken voordat je met je tanks en infanterie optrekt. Creëer een spionagenetwerk in nederzettingen om je campagne te versterken. Flankeer vijandelijke pantsers om hun zwakke punten bloot te stellen aan je antitankwapens. Pas doorbraaktactieken toe om vijandelijke infanterie uit hun schuilplaatsen te verdrijven. Krijg toegang tot hoger gelegen terrein om een beter zicht te krijgen, verder te schieten en een voordeel op het slagveld te behouden.



    Merk op dat je terrein bepaalt wat je strategie moet zijn - er is geen "one size fits all" in oorlog. De smalle bergpassen in Italië, met veel obstakels die het zicht belemmeren, vereisen een andere aanpak dan de open Noord-Afrikaanse woestijnen. Je moet verkenningen uitvoeren om inzicht te krijgen in je omgeving voordat je je aanval plant.



    Je speelt met vier facties en internationale gevechtsgroepen: het Amerikaanse leger, de Britse strijdkrachten, de Wehrmacht en het Duitse Afrikakorps. Je kunt ook de hulp inroepen van een grote verscheidenheid aan elitetroepen. Vecht samen met de Canadese Special Service Forces, de Gurkhas van het Gemenebest, Italiaanse partizanen en nog veel meer.



    Nog beter, je krijgt de keuze uit militaire voertuigen uit het uitgebreide rooster van het spel. Je krijgt extra voertuigen zoals de snelle Weasel, de Nashorn met groot bereik en de Chaffee Light Tank. Ook de M3 Recovery Vehicle Halftrack keert terug, die nu vijandelijke voertuigen kan repareren en naar jouw hand kan zetten.



    De multiplayer heeft een upgrade gekregen, met nieuwe mechanieken en nieuwe eenheden om mee te spelen. Vecht samen met vrienden in 4 tegen de AI, of multiplayer PvP variërend van één tegen één tot 4 tegen 4.



    Company of Heroes 3 is de eerste game in de iconische real-time strategy serie die beschikbaar is op consoles. Helaas heeft ontwikkelaar Relic Entertainment geen plannen om crossplay toe te voegen als functie voor het spel, en moeten spelers alleen deelnemen aan multiplayergevechten met anderen op hetzelfde platform.



    Verken nieuwe strategische mechanismen die je volledige controle geven over je leger in de Noord-Afrikaanse of Italiaanse Dynamische Campagne. Omdat het dynamisch is, zijn je interacties met de verschillende commandanten die je ontmoet van invloed op het verloop van het verhaal. Ondertussen kun je met de tactische pauze-optie het spel stilleggen, zodat je een reeks commando's kunt geven voordat je verdergaat. CoH 3 biedt je de breedste reeks strategische keuzes tot nu toe, dus maak je op voor oorlog!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Company of Heroes 3

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Company of Heroes 3

    Larry-stocrat
    Larry-stocrat
    28 feb. 2023 22:24on dlcompare.fr
    Excellent jeu, même si je ne suis pas fan de ce style, on y prend vite goût
    Uitstekend spel, ook al ben ik geen fan van deze stijl, het went snel.
    Adricted
    Adricted
    28 feb. 2023 14:27on dlcompare.fr
    N'étant pas un expert du type de jeu "stratégie", j'ai eu un peu de mal avec celui-ci aussi, même si une fois qu'on en apprend les mécanismes essentiels, ça devient vraiment amusant !
    Omdat ik geen expert ben op het gebied van "strategie"-spellen, had ik ook met deze een beetje moeite, maar als je eenmaal de essentiële mechanismen leert kennen, wordt het echt leuk!
    Sindrylh
    Sindrylh
    27 feb. 2023 15:50on dlcompare.fr
    Quelques changements et mises à jour bienvenus. Un peu moins rapide mais franchement super fun !! En attente de la commu, ses cartes et mods et go pour 10 ans de plus !
    Enkele welkome veranderingen en updates. Een beetje trager maar eerlijk gezegd super leuk! Wachten op de commu, zijn kaarten en mods en nog 10 jaar doorgaan!
    @manu
    @manu
    25 feb. 2023 19:30on dlcompare.es
    Juega como los Aliados o el Eje en el teatro de guerra del Mediterráneo. Company of Heroes 3 es la segunda secuela del aclamado juego de estrategia en tiempo real de la Segunda Guerra Mundial. Juega como un general en el norte de África o en la península italiana, y dirige una campaña militar para liberar esta zona del control del enemigo. Combina tácticas, logística y estrategia para convertirte en la fuerza de combate suprema en esta región, y haz que la marea de la guerra se ponga de tu lado.
    Speel als de Geallieerden of de As in het mediterrane oorlogstoneel. Company of Heroes 3 is het tweede vervolg op het veelgeprezen real-time strategiespel uit de Tweede Wereldoorlog. Speel als generaal in Noord-Afrika of op het Italiaanse schiereiland en leid een militaire campagne om dit gebied te bevrijden van de vijandelijke controle. Combineer tactiek, logistiek en strategie om de opperste gevechtsmacht in deze regio te worden en het tij van de oorlog naar jouw kant te keren.
    63f908e5dec9c@lotus
    63f908e5dec9c@lotus
    25 feb. 2023 02:35on dlcompare.com
    The visuals are fantastic with the small effects of glass shattering from buildings to walls grumbling under fire. The voice acting is onpoint with good lines.
    De visuals zijn fantastisch met de kleine effecten van versplinterend glas van gebouwen tot muren die knarsen onder vuur. De voice acting is onpoint met goede lijnen.
    Fantômas
    Fantômas
    24 feb. 2023 16:41on dlcompare.fr
    Quelques imperfections mais rien de choquant. Quelques mises à jour ne seront pas de trop comme d'habitude mais si vous avez aimez le 1 ou le 2, foncer sur le 3e.
    Enkele onvolkomenheden maar niets schokkends. Een paar updates zullen niet te veel zijn zoals gewoonlijk, maar als je 1 of 2 leuk vond, ga dan voor de 3e.
    gennyshark
    gennyshark
    23 feb. 2023 21:10on dlcompare.com
    Considering the 17-year span between the first and current Company of Heroes games, it's a little surprising that there have only been three entries in the franchise. I actually think it's for the best, as each new game has been worth the wait. For Company of Heroes 3, Relic has turned to Italy for one of his two major campaigns and North Africa for the other (where you play as the Axis forces). OK, at war!
    Gezien de periode van 17 jaar tussen de eerste en de huidige Company of Heroes-games, is het een beetje verrassend dat er slechts drie delen in de franchise zijn verschenen. Ik denk eigenlijk dat dat het beste is, want elk nieuw spel is het wachten waard geweest. Voor Company of Heroes 3 heeft Relic zich tot Italië gewend voor een van zijn twee grote campagnes en Noord-Afrika voor de andere (waar je speelt als de As-troepen). OK, in oorlog!
    Cabilau
    Cabilau
    23 feb. 2023 16:14on dlcompare.pt
    Company of Heroes volta com a 3ª entrada na franquia. Este título trará ainda mais diversidade no combate estratégico onde poderemos gerir linhas de abastecimento e ter controlo sobre uma grande área da frente de combate
    Company of Heroes keert terug met het 3e deel in de franchise. Deze titel brengt nog meer diversiteit in strategische gevechten, waarbij we bevoorradingslijnen kunnen beheren en controle hebben over een groot gebied van de frontlinie.
    apocalypse survivor
    apocalypse survivor
    23 feb. 2023 12:53on dlcompare.fr
    Company of Heroes 3 (COH3) est un très bon jeu stratégique mais je n'ai pas trop acroché, experience plutôtmoyenne
    Company of Heroes 3 (COH3) is een zeer goed strategisch spel, maar ik heb er niet echt van genoten, eerder een gemiddelde ervaring.
    Awanasgheps
    Awanasgheps
    23 feb. 2023 11:08on dlcompare.it
    Dopo 10 anni di attesa finalmente ritorna il miglior RTS di sempre. Considerata la qualità e il supporto costante dei precedenti capitoli, un must have!
    Na 10 jaar wachten is de beste RTS ooit eindelijk terug. Gezien de kwaliteit en consistente ondersteuning van de vorige hoofdstukken, een must have!
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : CoH 3
    • Categorieën : Actie , Strategie , Militair , Real-time strategie , Beurtelings
    • Uitgever : Sega
    • Ontwikkelaar : Relic Entertainment
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 23 februari 2023
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 64-bit
      • CPU : Intel i5 6th-gen or AMD Ryzen desktop processor with 4 cores
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 950, Radeon R9 370
      • Opslagruimte : 40 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Intel i7 8th-gen or AMD Ryzen desktop processor with 8 cores
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce GTX 1660, Radeon RX 5600
      • Opslagruimte : 40 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18ESRB AO
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief