Crash Bandicoot 4 komt op PC

Crash Bandicoot 4 komt op PC

Crash Bandicoot 4: It's About Time is een grote hit geweest op PlayStation 4 en Xbox One, maar uitgever Activision is niet tevreden genoeg met het succes en wil de populariteit van het spel op andere platforms uitbreiden. Het fan-favoriete buideldier en zijn vrienden komen naar de PC, en Crash Bandicoot 4: It's About Time zal zeer binnenkort beschikbaar zijn op Battle.net. Blizzard's spelplatform is het thuis geworden van verschillende andere spellen van Activision sinds beide bedrijven werden samengevoegd en je vindt er spellen als Call of Duty: Black Ops - Cold War of het populaire Call of Duty: Warzone naast World of WarcraftOverwatch, or Diablo III. De toevoeging van Crash Bandicoot 4: It's About Time zal de populariteit van het platform, dat voor veel spelers al een must-have hub is geworden, zeker vergroten.

Er is geen releasedatum voor Crash Bandicoot 4: It's About Time op Battle.net bekendgemaakt, maar het spel is al beschikbaar voor voorbestelling op het platform. Tegelijk met deze aankondiging heeft Activision onthuld dat de versies van het spel voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, en Nintendo Switch bijna klaar zijn en op 12 maart 2021 verkrijgbaar zullen zijn. Ze zullen gebruik maken van de mogelijkheden van de respectieve consoles om een verbeterde spelervaring te leveren met grafische upgrades.

 

 

Crash Bandicoot 4: It's About Time plaatst je in de schoenen van Crash, Coco, en enkele van hun vrienden terwijl ze Neo Cortex en Dr. N Tropy proberen te stoppen het hele universum te veroveren door interdimensionale portalen te gebruiken. Het spel tilt platforming naar een nieuw niveau met een geweldige combinatie van oude mechanieken en nieuwigheden waar de fans van de serie van zullen smullen terwijl ze door een overvloed aan uitdagende levels vol valstrikken en puzzels navigeren.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief