Crimson Desert is bevestigd voor 2021

Crimson Desert is bevestigd voor 2021

Pearl Abyss is niet erg spraakzaam over de Crimson Desert sinds het spel een paar maanden geleden werd aangekondigd. De makers van Black Desert Online zijn druk bezig geweest met het toevoegen van content en meer klassen aan hun MMORPG en hoewel de fans erg geïnteresseerd waren in het nieuwe spel, hebben we er maar weinig over geleerd. We weten dat Crimson Desert oorspronkelijk een open-wereld rollenspel zou worden dat sterk geïnspireerd was op de wereld van Black Desert Online. De ontwikkelaars kozen echter voor een nieuwe aanpak, en nu is het een verhaalgedreven avontuur gericht op een groep huurlingen in de wereld van Pywel, en het zal ook multiplayer-functionaliteiten bevatten. Je kunt wat meer over het spel ontdekken in een nieuwe video die gisteren tijdens The Game Awards 2020 werd onthuld.

 

 

Zoals je in de video kunt zien, doet Crimson Desert ons denken aan Black Desert Online, vooral tijdens gevechten, en we zien een aantal moves die iedereen die ooit het MMORPG heeft gespeeld, zou moeten kennen. Gelukkig lijkt de kwaliteit van de graphics ook voor beide spellen uitstekend te zijn. Maar we zien ook een heleboel functies die beide spellen onderscheiden, waaronder een aantal mechanieken die niet beschikbaar zijn op Black Desert Online. Ondanks de overeenkomsten die beide spellen kunnen hebben, ziet Crimson Desert er al geweldig uit en we kunnen niet wachten om meer te weten te komen over alle functies.

Gezien de tijd die de ontwikkelaar nodig heeft gehad om een tweede video te onthullen, zullen we waarschijnlijk moeten wachten voordat we meer weten over Crimson Desert. Maar de video van gisteren ging vergezeld van een belangrijk stuk informatie dat ons in ieder geval wat hoop zal geven aan alle spelers die geïnteresseerd zijn in het spel: de release van Crimson Desert is gepland voor 2021 op de PC en de consoles.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief