Eneba COM
 
 

Cult of the Lamb ontmoet Don't Starve Together in een crossover

Cult of the Lamb ontmoet Don't Starve Together in een crossover

Hoewel het op het eerste gezicht lijkt dat het oprichten van een sekte om een kwade godheid te aanbidden niets te maken heeft met overleven in de wildernis, zijn beide activiteiten verenigbaar. Ontwikkelaars Klei Entertainment (Don't Starve Together) en Massive Monster (Cult of the Lamb) zijn erin geslaagd een ervaring te creëren die de fans van beide games aanspreekt om de eerste verjaardag van Cult of the Lamb en de 10e verjaardag van de Don't Starve-serie te vieren.

Het beste van beide werelden

Als je fan bent van Don't Starve Together zul je zien dat er veel voorwerpen zijn toegevoegd die te maken hebben met Cult of the Lamb, waaronder de kroon, die je kunt krijgen door te vissen uit het oasemeer. Je kunt hem aan de Antlion geven om nieuwe blauwdrukken te krijgen. Ook krijg je The Lamb, The Lamb's Blade, Flock's Chest en The Lamb's Reward item skins als je je aanmeldt bij Don't Starve Together.

 

 

Ondertussen kunnen spelers van Cult of the Lamb een nieuw lid voor hun sekte rekruteren: Webber. Met deze spinachtige volgeling kun je een nieuwe gameplaymodus vrijspelen, Penitence, die is geïnspireerd op de mechanica in Don't Starve en je management- en overlevingscapaciteiten op de proef stelt. Ook zijn er gloednieuwe decoraties beschikbaar, waaronder de Alchemy Engine, Deerclops Figure, Marble Tree, Pig Head Flag, Science Machine, Potted Treeguard en Hay Wall.

Al die content is al beschikbaar als gratis update in de respectieve spellen voor alle platforms. Als je deze spellen nog moet ontdekken, kun je natuurlijk de beste deals voor Don't Starve Together en Cult of the Lamb CD-sleutels vinden met onze prijsvergelijker. Het plezier is gegarandeerd, of je nu liever aan een uniek overlevingsavontuur begint of de hogepriester van een kwaadaardige dierensekte wordt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief